UFC

Je li Gordon Ryan razotkrio Jonesove planove o nastavku karijere? Fanovi ga žestoko kritiziraju zbog nove objave

Jon Jones

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Jon Jones i Gordon Ryan posljednjih tjedana zajedno izoštravaju svoje vještine

Budućnost Jona Jonesa i Stipe Miočića nakon UFC 295 eventa jedno je od glavnih pitanja, ali i ponajvećih nepoznanica. Stipe Miočić ranije ove godine proslavio je 41. rođendan i vrlo je izvjesno da će na UFC 295 eventu odraditi svoj ‘‘posljednji ples‘‘.

Jon Jones ipak je nešto mlađi i u srpnju (sedmi mjesec) napunio je 36 godina. Trebao bi ‘‘Bones‘‘ imati još nekoliko dobrih godina ispred sebe, naročito ako obrani titulu prvaka u meču protiv Miočića. Ipak, sudeći po onome što je napisao Gordon Ryan na svom Instagram profilu, Jones će također otplesati svoj ‘‘posljednji ples‘‘ za mjesec dana u New Yorku.

Već smo vam pisali o Jonesovim komentarima nakon zajedničkih treninga s Gordonom Ryanom, a ‘‘Bones‘‘ tada nije spominjao nikakvo povlačenje.

‘‘Treniram s 28-godišnjim fenomenom kako bih se borio s 41-godišnjim ‘goat-om‘ (‘Najvećim ikad‘). Točno sam tamo gdje bih trebao biti. Rovovi su ono gdje pripadam.‘‘, napisao je Jones putem Twittera, a na jednoj od objava Gordona Ryana odaslao je i poruku za Miočića.

‘‘U međuvremenu, Stipe se priprema za boksački meč.‘‘, poručio je Jones.

Nekoliko dana kasnije, Gordon Ryan objavio je novu zajedničku fotografiju s Jonesom, a tekstom objave možda je i otkrio Jonesove planove za budućnost.

‘‘Još nekoliko dana treniranja s Jonom Jonesom. Radujem se gledati ga kako će priuštiti ‘show‘ za fanove i kako se sprema da ubrzo nakon toga napusti sport dok je na vrhu, pod svojim uvjetima, neporažen. Kakva čast je biti dio ovog kampa.‘‘, poručio je Ryan, a naišao je na brojne kritike u komentarima.

‘‘Neće se oprostiti pod svojim uvjetima ako si ti upravo objavio njegovo umirovljenje. Kakva budala.‘‘

‘‘Čovječe, upravo si razotkrio povlačenje Jona Jonesa.‘‘, samo neki su od komentara na Ryanovu objavu.

Naravno, postoji mogućnost da je Gordon Ryan napisao ovakav tekst uz Jonesovo dopuštenje, a možda jednostavno i zavaravaju javnost kako bi privukli dodatni interes. Ukoliko javnost pristupi UFC 295 eventu kao oproštajnom nastupu jednog od najvećih boraca u povijesti, brojke će biti još bolje od planiranih.

Vidjet ćemo što Jones uistinu planira. Nije isključeno da nastavak njegove karijere jednostavno ovisi o izvedbi kakvu će pružiti protiv Miočića, kao i o samom ishodu meča.

Linker
25. travanj 2024 16:21