UFC

Demetrious Johnson otkrio koliko novca zarađuje od UFC-ovih video-igara: ‘Bazira se na vašoj popularnosti unutar igre‘

Demetrious Johnson

 Ea
Iako će se nekima činiti malo, Johnson kaže da je odlično s obzirom da ga nitko ne mora udarati u glavu za to

Vjerojatno među vama postoje fanovi UFC-ovih video-igara, tako da vam neće biti nepoznanica da se lik i djelo Demetriousa Johnsona uvelike koristilo u navedenoj franšizi EA-ovih igara. Možda ste se nekada pitali koliko borci zarade od ovakvih stvari, a jučer je legendarni Johnson ponudio odgovor na to pitanje.

S obzirom da se i sam bavi gamingom, Johnsonu je sigurno bilo drago što se nalazi u njihovim igrama unatoč tome što nije dio UFC-a u stvarnom životu. Jučer su ga pitali koliko ga je UFC platio da bude u ovim igrama, na što je on rekao:

‘‘Jedan dan sjedim doma, igram igrice i dolazi mi mail u kojemu piše da sam uvelike povezan i spominjan u tim igrama, tako da će mi poslati ček od 25 tisuća dolara. Puno vas će pomisliti, zar je to to, ali ljudi, 25 tisuća dolara samo da se nađete u nekoj video-igri. Mislim da Ryu i Ken nikada nisu dobili 25 tisuća dolara. 25 tisuća dolara, a ne moraju vas udarati u facu i ljudi me izabiru kao svog lika‘‘, rekao je Johnson na svom YouTube kanalu.

‘‘Ja ne mogu određivati iznos koji će mi dati, ali vi možete. Svaki put kada uđete u igru i izaberete mog lika, oni vode analitiku i prate koga se često izabire. Svaki put kada uzmete nekog lika, pošalju se informacije na računalo koje vodi te podatke. Mislim da je to pošteno, bazira se na vašoj popularnosti u igri.‘‘, dodao je ‘‘Mighty Mouse‘‘.

Linker
26. srpanj 2024 16:13