UFC

Devin Clark operirao vilicu, a Ion Cutelaba se oglasio: ‘Nisam sretan zbog toga što mu se dogodilo‘

Ion Cutelaba i Michael Bisping
 Screenshot (youtube, Ufc)
Moldavski ‘‘Hulk‘‘ brutalnu štetu nanio je vilici i zubima svog protivnika Devina Clarkea

Jedan od najupečatljivijih prizora proteklog vikenda na UFC Fight Night 192 priredbi bila je ozljeda Devina Clarka. Američki borac pretrpio je teško oštećenje zubi i vilice, a sve je ''krivac'' Ion Cutelaba koji ga je pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca. Moldavac je poznat kao vrlo moćan udarač i Clark je to jako dobro osjetio.

Krajem druge, točnije početkom treće runde Devin Clark bio je u nedoumici treba li nastaviti borbu s obzirom na ozljedu koju pretrpio. Ipak, Clark je pokazao hrabrost i srčanost rekavši kako ga svakako čeka operacija te je odradio još jednu cijelu rundu. Objavio je Devin video iz bolnice preko kojeg je obavijestio svoje pratitelje da su mu doktori uspjeli vratiti zube na mjesto nekom vrstom privremenog aparatića za zube. David Abassi, doktor koji je poznat po svojem Youtube kanalu na kojem nerijetko analizira ozljede MMA boraca objasnio je kako će Clark biti izvan stroja nekoliko mjeseci (Abbasijevu kompletnu analizu ozljede pogledajte na LINKU).

Moldavski ''Hulk'' Ion Cutelaba osvrnuo se na tu situaciju još tokom konferencije za medije netom nakon održane priredbe. Cutelaba nije sretan što je njegov protivnik završio s tako teškom ozljedom.

''Vidio sma što se dogodilo i nisam sretan, nisam uopće sretan zbog toga.'', osvrnuo se Cutelaba na teško oštećenje koje je uzrokovao zubima i vilici svog protivnika.

Moldavac je dodao i kada se to dogodilo, odnosno on vjeruje da zna koji točno udarci su prouzročili toliku štetu.

''Bio je to udarac koljenom naravno. Moje koljeno i ruka. Jako snažni udarci, ali Clark je jako dobar borac. Ja sam snažan i udaram vrlo ubojito, no on je vrlo jak.'', odao je počast Ion svome protivniku koji je prezentirao srčanost.

Linker
26. travanj 2024 19:54