UFC

Diego Lopes dobio novu prozivku: Bivši prvak želi meč protiv njega u Sphereu, čeka se odgovor brazilskog borca!

Diego Lopes

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Bio bi ovo uistinu veliki korak za Lopesa u ovom trenutku, a u slučaju pobjede nad bivšim UFC-ovim prvakom, zasigurno bi se nametnuo kao izazivač za titulu u perolakoj kategoriji

Puno pažnje privukao je Diego Lopes u posljednje vrijeme. Ovaj atraktivni borac perolake kategorije ima sve što mu je potrebno da postigne zvjezdani status; odličan je u kavezu, jako je svestran borac, niže pobjede te ima vrlo simpatičnu osobnost što su fanovi borilačkog sporta sve više počeli prepoznavati.

Nedavno se na UFC 303 priredbi Lopes trebao boriti protiv Briana Ortege, no, Ortega je meč otkazao svega tri sata prije. Dan Ige je uskočio i pružio fenomenalan meč, no kvaliteta Diega Lopesa ipak je presudila meč u njegovu korist.

Dobio je Lopes pažnju fanova, a izgleda da sve više dobiva i od kolega boraca. Bivši prvak bantam kategorije, Aljamain Sterling, izrazio je želju da se bori protiv Lopesa i to na UFC-ovoj priredbi u famoznom Sphereu:

‘‘Razmišljam o borbi između Aljamaina Sterlinga i Diega Lopesa u Sphereu. Bilo bi to jako lijepo. Movsar Evloev, ne znam što on trenutno radi. Dao sam mu datum te ga još nije prihvatio, stalno smišlja nekakve izgovore. Gledajte, borite se pod mojim uvjetima ili ja tražim nekog drugog. Tako da, Diego Lopes, učinimo to u Sphereu, 14. rujna‘‘, rekao je Sterling na svom YouTube kanalu.

Bio bi ovo uistinu veliki korak za Lopesa u ovom trenutku, a u slučaju pobjede nad bivšim UFC-ovim prvakom, zasigurno bi se nametnuo kao izazivač za titulu u perolakoj kategoriji. Čekamo odgovor Lopesa koji bi ovaj meč uistinu i mogao prihvatiti, a definitivno možemo reći kako je ovo jedan meč koji je bez dvojbe vrijedan spektakla u Sphereu.

Linker
16. srpanj 2024 16:50