UFC

Došao je i taj tjedan! UFC 294 je pred vratima, Volkanovski poručuje: ‘Dolazim ga povrijediti i završiti‘

Alexander Volkanovski 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Uistinu je malo boraca poput Volkanovskog koji bi prihvatili ovakav izazov samo deset dana ranije, no upravo ga to, pored onoga što pokazuje u kavezu, čini uistinu velikim borcem

Dočekali smo i taj tjedan, odnosno tjedan kada ćemo svjedočiti velikom revanšu između Islama Makhacheva i Alexandera Volkanovskog. Da nam je to netko rekao prije tjedan dana, ne bismo mu vjerovali, no sredinom prošloga tjedna došlo je do promjena na UFC 294 zbog ozljede Charlesa Oliveire.

Iako je fanovima drago što će gledati ovaj revanš, u isto vrijeme brinu jer Volkanovski doslovno nije imao kamp. Međutim, prvak perolake kategorije nije zabrinut jer je rekao kako u subotu dolazi ‘‘povrijediti‘‘ Islama.

‘‘Ovo će biti jedna uzbudljiva borba. Očito, želim doći tamo i povrijediti ga. Pokušat ću osigurati da borba ne ode na svih pet rundi. Želim ga završiti dosta ranije. Ne želim testirati njegovu kondiciju. Nemojte me shvatiti krivo, mislim da to mogu učiniti, ali nema potrebe da se to testira. Idemo ga završiti lijepo i rano‘‘, rekao je Volkanovski.

‘‘Ako uzmemo u obzir koliko sam uzbuđen, ali i koliko sam svjež – i mentalno i fizički – bit ću jako opasan protivnik za njega. Planiram ga nokautirati. Kada me menadžer nazvao, vjerojatno sam imao osmjeh na licu i razmišljao si koliko je ovo ustvari ludo, ali u isto vrijeme sam bio sretan. Iskreno, mislim da mi je ovo i trebalo‘‘, dodao je.

Uistinu je malo boraca poput Volkanovskog koji bi prihvatili ovakav izazov samo deset dana ranije, no upravo ga to, pored onoga što pokazuje u kavezu, čini uistinu velikim borcem. Hoće li Volkanovski uspjeti šokirati svijet i uistinu provesti u djelo ovo što najavljuje, saznat ćemo već ove subote.

Linker
03. svibanj 2024 05:23