UFC

Du Plessisu savjetovali da tuži Stricklanda zbog napada: ‘Zauzeo se za sebe, tako to radi pravi muškarac‘

Tučnjava Stricklanda i Du Plessisa

 SCREENSHOT/TWITTER/UFC
S obzirom da je cijela situacija djelovala poprilično neuvjerljivo, bilo bi pomalo smiješno da Dricus tuži Stricklanda

Kada je u pitanju UFC 296, ponajviše se nakon njega govori o borbi koja se dogodila izvan kaveza. Svi se sjećamo kako je Sean Strickland nasrnuo na Dricusa Du Plessisa u trenutku kada su ih snimale kamere, a nedavno je Gilbert Burns rekao kako je sve to bila samo jedna velika predstava.

Bez obzira na to, izgledalo je kao da je Strickland u tom trenutku napao Dricusa, na što su ga neki savjetovali da ga tuži. Međutim, Dricusu takvo nešto nikada nije palo na pamet:

‘‘Dana je nakon toga došao do mene i rekao mi da je ovo slučaj. Policija je htjela da ga tužim jer je ono očito bio napad, bilo je izvan profesionalnog kaveza. Rekli su mi da ako mislim da je bilo nepotrebno, da imam osnove za tužbu. Ne, ne, ne, ne. Mi smo borci, bila je mala gužva kao nekada prije nego što smo postali profesionalci. Ako treba, preuzet ću krivnju, samo da mu se ništa ne dogodi‘‘, rekao je Dricus za MMA Junkie.

‘‘Dodirnuo sam mu muškost, rekao mu što će učiniti po tom pitanju. Zauzeo se za sebe, kao svaki pravi muškarac. Drago mi je zbog toga i sretan sam što to ima u sebi. Bez obzira na situaciju i reperkusije, ipak je to učinio‘‘, dodao je.

S obzirom da je cijela situacija djelovala poprilično neuvjerljivo, bilo bi pomalo smiješno da Dricus tuži Stricklanda. Ovog mjeseca će se boriti te su željeli malo podići prašinu oko borbe, a to su potvrdili svi koji su sjedili te večeri između njih.

Linker
08. svibanj 2024 03:37