UFC

Dustin Poirier novim poslovnim potezom ide stopama Conora McGregora

Dustin Poirier

 Twitter (rare Stash)
UFC-ov borac lake kategorije, nakon puštanja ljutog umaka u prodaju, bacio se na tržište alkoholnih pića

Iako Dustin Poirier proteklog mjeseca nije došao do pojasa prvaka lake kategorije, teško je reći da mu na temelju toga ne ide na sportskom planu. ‘‘Diamond‘‘ je godinama pri samom vrhu kategorije i već sada, velika je karijera iza njega.

Međutim, Poirier radi i na drugim poljima. Nakon što je pustio u prodaju ljuti umak naziva Louisiana Style Hot Sauce, Poirier je napravio još jedan zanimljiv poslovni potez. Naime, Poirier se bacio na tržište alkoholnih pića te je pustio u prodaju svoj viski, naziva Rare Stash (Rijetka zaliha).

‘Što ima ljudi, samo sam se htio zahvaliti svim mojim fanovima diljem svijeta. Hvala vam na ljubavi i podršci svih ovih godina. Uzbuđen sam što vam mogu predstaviti Rare Stash, provjerite.‘‘, rekao je Poirier u kratkom videu kojim predstavlja svoj viski.

Više informacija o samom viskiju, možete pronaći na službenoj web-stranici Rare Stash viskija, a stranici možete pristupiti putem LINKA, ukoliko ste stariji od 21 godinu. Cijena boce od 0.75 litara iznosi 100 američkih dolara.

Naravno da će se MMA fanovi odmah sjetiti Conora McGregora koji je još 2018. godine pustio u prodaju svoj ‘‘Proper 12‘‘ viski. UFC-ova najveća zvijezda kasnije je prodala veliki udio svojih dionica, a vrijednost prodanih dionica iznosila je prema nekim informacijama, oko 600 milijuna dolara. Sigurno je da i Dustin Poirier planira doći do dodatne zarade na ovaj način, a možda na neki način i provocira svog velikog rivala. U svakom slučaju, pohvalno je vidjeti borce koji na razne načine pokušavaju iskoristiti svoju popularnost te se odlučuju na nekakve oblike investiranja.

Linker
24. travanj 2024 08:03