UFC

Dustin Poirier spreman je otići u boks, očekivana je i ideja o protivniku

Dustin Poirier

 https://fightsite.hr/fightsite/ufc/chimaev-i-burns-dogovorili-datum-a-onda-jedan-drugom-poslali-socne-poruke-15154932
Više različitih mogućnost za nastavak karijere Dustina Poirier je u igri

Nakon poraza u drugom napadu na titulu UFC prvaka, odnosno u borbi gdje je bolji od njega bio Charles Oliveira, Dustin Poirier nalazi se na raskrsnici karijere. Što napraviti, gdje se nastaviti boriti i kada, više opcija je u igri.

Jednu dodatnu otkrio je na Twitteru, gdje je odlučio odgovoriti na neka pitanja svojih pratitelja. Jedan od njih pitao ga je bi li bio spreman prebaciti se na boks.

"Volio bih to, tamo nema gušenja s leđa", odgovorio je Dustin na duhovit način, prisjetivši se načina na koji je izgubio svoje dvije borbe u kojima je napao titulu UFC prvaka.

Naravno, iduća ideja je ona oko protivnika, a tu je nezaobilazno ime Conora McGregora.

"Dogovorite to", samo je kratko odgovorio na pitanje o toj borbi.

Odgovorio je Dustin na još neka pitanja pa je tako potvrdio da se u perolaku kategoriju sigurno više nikad neće vratiti, kao razlog tapkanja u dvije borbe za titulu naveo je bol, potencijalnu drugu borbu protiv Gaethjea opisao je kao sigurno nasilje, a za Natea Diaza je naveo da bi ga završio. Tu se našao u duhovit tvit njegove supruge i jednako tako duhovit odgovor. Neke od tih objava pogledajte ispod teksta.

Što se tiče boksa? Nekako je dojam da danas svi MMA borci nemaju ništa protiv toga, posebno ako isto donosi dobru zaradu. Meč protiv McGregora? Ako se već mora dogoditi, bolje neka to ponovno naprave po MMA pravilima.

Linker
04. svibanj 2024 10:25