UFC

Dvije izuzetno zanimljive teškaške borbe dodane na UFC Fight Night u Singapuru

Sergey Pavlovich
 Youtube/UFC
Nakon što su kao sudionici glavne borbe UFC Fight Night 162, koji će se 26. listopada održati u Singapuru, potvrđeni Ben Askren i Demian Maia, program je krenuo dobivati dodatne obrise. Za istu su sad potvrđene još tri borbe, od čega dvije u teškoj kategoriji.

UFC će svoju četvrtu priredbu u Singapuru održati 26. listopada i tamo ćemo gledati duel za najboljeg grapplera svijeta, kako je Ben Askren nazvao svoju borbu protiv Demiana Maie. No, čini se da to neće biti jedini zanimljiv duel na programu. Dvije teškaške borbe i jedna u lakoj kategoriji, koje su danas potvrđene, razveselit će borilačke sladokusce.

Nakon što je u svom debi nastupu razočarao protiv Alistaira Overeema, Sergei Pavlovich (13-1, 1-1 UFC) je u drugom UFC nastupu pokazao što zna i može. Jednostavno je na "Reema" poslan prerano, umjesto da mu je UFC gradio put kao što to radi sad. Nakon pobjede protiv Marcela Golma, Pavlovich će po drugu UFC pobjedu krenuti u Singapur. Tamo ga čeka borba protiv Mauricea Greena (8-2, 3-0 UFC). Riječ je o bivšem članu Gloryja, vrlo visokom i snažnom kickboksaču koji je na sjajan način otvorio svoju UFC karijeru. Nakon tri pobjede, svakako će impresivni Rus i za njega biti pravi ispit.

Drugi talentirani teškaš koji je oduševio u svom debi nastupu je Ciryl Gane. Francuz je debitirao prije dva tjedna na eventu u Urugvaju vrlo lako ostvarenom pobjedom. Za drugi nastup čeka ga Don'Tale Mayes koji je svoj talent potvrdio u lipnju na "Contender Seriesu". Tamo je do UFC ugovora došao pobjedom protiv Ricarda Prasela, kojeg možda pamtite kao protivnika Ante Delije u Rizinu.

Posljednja potvrđena borba predstavlja povratak Michaela Johnsona (19-14, 11-10 UFC) u laku kategoriju. Jedini čovjek koji je u UFC-u savladao Tonyja Fergusona borit će se protiv škotskog ratnika Stevieja Raya (22-9, 6-4 UFC).

Linker
16. travanj 2024 18:41