UFC

Englezi pokupili sve UFC-ove bonuse, borba večeri otišla jedinim ženama na programu

Paddy Pimblett
 Screenshot
Paddy Pimblett, Tom Aspinall i Molly McCann, uz dodatak Ji Yeon Kim, bogatiji su za 50 tisuća dolara

Iako je UFC Fight Night 191 na kraju završio na samo devet borbi, imalo se što vidjeti. Priredba europskog štiha donijela je neke sjajne borbe, vrhunske predstave debitanata, potvrde potencijala nekih boraca u usponu te nekoliko impresivnih završnica. Najimpresivniji u tom slučaju bili su Englezi.

Tako je Paddy Pimblett već u prvom UFC nastupu pokazao zašto je u Cage Warriors promociji bio najveća zvijezda, odnosno zašto je tamo stekao popularnost sličnu onoj kakvu je imao Conor McGregor prije nego se zaputio u UFC. On je agresivnom serijom atraktivnih udaraca završio Luigija Vendraminija i tako odmah u prvom UFC nastupu došao do dodatnog čeka na 50 tisuća dolara.

Na takve čekove već je navikao njegov sunarodnjak Tom Aspinall. On je u svojoj četvrtoj UFC borbi upisao četvrtu pobjedu, a onda je došao i treći bonus. Protiv Sergeya Spivaka pokazao je koliko jako, ali i kako tehnički kvalitetno može udariti. Potvrdio se kao veliki teškaških potencijal koji sad zaslužuje neku ozbiljniju borbu, a i imat će čime počastiti obitelj i prijatelje.

Bonus za borbu večeri otišao je Molly McCann i Yi Jeon Kim, koje su odradile bespoštedni rat u kojem je "Meatball" osigurala još jednu pobjedu za engleske UFC snage. Za obje djevojke to je prvi bonus u UFC karijeri.

Linker
18. travanj 2024 19:36