UFC

Ferguson odgovorio McGregoru: 'I dalje si moja ku*a'

Tony Ferguson i Conor McGregor
 screenshot/YouTube
Nakon što je vrlo brzo dobio odgovor Khabiba Nurmagomedova nakon serije uvreda koje je uputio vrhu UFC-ove lake kategorije, Conor McGregor dočekao je i odgovor od Tonyja Fergusona. Njega nije uvrijedio žestoko poput Nurmagomedova i Gaethjea, no ipak mu je 'stao na žulj' te dobio povratnu informaciju.

Conor McGregor bio je prije svega kritičan prema El Cucuyu, kojem je prekinut niz od 12 uzastopnih pobjeda.

"Tonyja volim. Ali, njegova priprema za ovu borbu bila je sramotna. Njegove metode i izjave su vrlo duhovite i zabavne, no nikako nije bio na onom potrebnom nivou. Nakon što se Tony oporavi, njegova iduća borba je protiv Dustina. Ako ne napravi promjene, Dustin će ga također pobijediti", poručio je McGregor Feregusonu, dodavši kako ga je on predstavljao putem Paradigm menadžmenta te kako ih je Tony prevario za neki ugovor u vezi bejzbola. O čemu je točno riječ, nismo pronašli informacije.

Koliko je u javnosti poznato, McGregor je poput Fergusona klijent Paradigm menadžmenta vlasnika Audieja Attara te je to do sada bila jedina poveznica njih dvojice. Nakon što je Conor taj odnos pokušao predstaviti drugačije, Tony nije mogao ostati bez komentara.

"Conore, ti si i dalje moja ku*a. Koliko znam, a to mi je potvrdio i Audie, nikad me nisi predstavljao. A ako jesi, onda si radio za mene i zaradio si novac zahvaljujući meni. Fokusiraj se na svoj posao, iako znam da nije lako gledati sve sa strane", napisao je kratko Ferguson.

Tony i McGregor do sada nisu stvorili neki rivalitet, iako su se ponekad znali častiti uvredama, većinom istim ovakvim putem.

Linker
19. travanj 2024 00:41