UFC

(FOTO) Dana White fizičkom transformacijom oduševio fanove: Nakon zastrašujućeg saznanja, promijenio je životne navike

Dana White

 Instagram (dana White)
UFC-ov predsjednik nikada nije bio u ovako dobroj fizičkoj formi

Zanimljivu priču ispričao je Dana White u devetom mjesecu prošle godine. UFC-ov predsjednik tada je otkrio kako se podvrgnuo testu koji vam pokazuje u kakvom je stanju vaše tijelo i daje vam procjenu vašeg životnog vijeka. Radi se o sistemu testiranja pod nazivom ‘‘10X Health Systems‘‘, a White je otkrio kakvi su bili rezultati njegovog testa.

"Taj tip vam izvadi krv i DNA i na temelju toga vam kaže kad ćete umrijeti, nekada pogodi točno u mjesec." - započeo je Dana.

"Povezali su me s tim tipom, oni ti analiziraju krv i zagrebe ti u unutrašnjost obraza da ti uzmu DNA. I uskoro su mi stigli rezultati. Nazvao me i rekao mi je da moram doći osobno da mi priopći vijest. Tri i pol sata mi je analizirao rezultate testova, loše mi se piše. Sve što je moglo poći po krivu je pošlo po krivu. Dao mi je 10 i pol godina života. To je bilo prije 16 tjedana, i rekao mi je ukoliko ne promijenim te određene stavke u životu da mi je točno toliko vremena još preostalo. Nisam još niti ženi to rekao.", prepričavao je White i vjerojatno šokirao mnoge koji su slušali ovu informaciju.

Naravno, mnogi su također bili skeptični po pitanju točnosti tog testa, ali Dana White očito je uvjeren da se radi o vrlo preciznoj i vjerodostojnoj analizi. 54-godišnji Dana prema rezultatima tog testa ne bi dočekao niti 65. rođendan, ali UFC-ov predsjednik otkrio je kako nije sve izgubljeno i postoji mogućnost za produljenje životnog vijeka. Stručnjak koji je obavio testiranje dao mu je neke bitne savjete.

"Rekao mi je da ako učinim sve kako mi kaže u idućih 10 tjedana da će mi se život promijeniti. Poslušao sam ga za sve što je rekao i izgubio oko 15 kilograma. Sve sam sredio u 10 tjedana, dok mi drugi doktori nisu mogli pomoći u 10 godina. Ovaj tip je nevjerojatan i može ti doslovno promijeniti život." - zaključio je Dana.

Očito je White shvatio kako je ‘‘5 do 12‘‘, odnosno, krajnje je vrijeme za promjenu životnih navika. Prekomjerna kilaža nerijetko je jedan od glavnih uzročnika brojnih problema, naročito za osobe u zrelijoj životnoj dobi. White se ozbiljno prihvatio treninga i plana prehrane, a najnovije rezultate prezentirao je na svom Instagram profilu.

Moramo priznati da je UFC-ov predsjednik definitivno fascinirao sve koji su vidjeli njegovu transformaciju. Dana izgleda fizički besprijekorno i vjerojatno nikada u životu nije bio u takvoj formi.

‘‘Lijeva fotografija je nastala 17. ožujka (3. mjesec) 2017. godine. Desna je nastala 18. rujna (9. mjesec) 2023.‘‘, napisao je Dana u opisu svoje nevjerojatne transformacije.

White je u svojoj objavi označio Garyja Brecku, a radi se o spomenutom stručnjaku koji je zaslužan za Whiteovu transformaciju. Brecka se na Instagramu predstavlja kao ‘‘biolog‘‘ i ‘‘biohaker‘‘, a njegove metode očito su pozitivno djelovale na Whitea.

Sve u svemu, lijepo je vidjeti da UFC-ov predsjednik drži do svog zdravlja i svojom fizičkom transformacijom sigurno će mnoge potaknuti na promjene.

Linker
07. svibanj 2024 11:11