UFC

(FOTO) McGregor privukao pozornost pa uklonio objavu u kojoj je spomenuo i Mirka Filipovića!

Mirko Filipović i Conor McGregor (ilustracija)
 Screenshot / VALERIE MACON, AFP
Jedan 'tweet' Conora McGregora ponovno je privukao puno pozornosti, a u njemu je spomenut i legendarni hrvatski borac Mirko Filipović.

Conor McGregor u srijedu navečer odlučio je nabrojati nekoliko zaštitnih znakova i najopasnijih oružja u povijesti MMA-a, a među uglednim društvom koje je istaknuo našao se i Cro Cop.

Irac je prije svega istaknuo svoju ubojitu lijevu ruku, kod Mirka je sasvim očekivano spomenuo legendarni 'high-kick', a u njegovoj se objavi pronašlo mjesta i za Andersona Silvu, Rondu Rousey, Dana Hendersona, Jona Jonesa pa čak i za njegovog najvećeg rivala - Khabiba Nurmagomedova.

"Conorova lijeva ruka. Andersonov prednji udarac nogom. Rondina poluga na ruci. Hendova bomba. Cro Copov high kick. Jonovi bočni udarci nogom u koljena koja stalno ponavlja i zapravo su jedina stvar koju čini u ovoj fazi? I ono Khabibovo omotavanje oko nogu koje podsjeća na malu sirenu. Kakav sport! Tko je najveći, to već znate", napisao je McGregor.

Dio fanova kritizirao je McGregorov odabir. Neki su mu zamjerili što je odmah gurnuo sebe u prvi plan, a drugi su pak čitavu objavu protumačili kao kritiku upućenu Jonesu i Khabibu... Ima, naravno, i onih koje je oduševio njegov 'tweet', ali 'Notorious' je iz nekog razloga odlučio svoju objavu ukloniti s Twittera.

Linker
11. travanj 2024 04:47