UFC

(FOTO) Najpopularnija Octagon djevojka je trudna: 'Ovo čekam cijeli život!'

 screenshot/UFC
UFC-ova octagon djevojka Arianny Celeste iznenadila je fanove na Instagramu objavom kako je trudna

34-godišnja Arianny Celeste (pravim imenom Penelope López Márquez) dio je UFC-a punih 14 godina, čime je postala jedan od njihovih zaštitnih znakova te je svakako najpopularnija i najpoznatija ring/octagon djevojka na svijetu. Na tome je izgradila i svoj brand. Sad je po prvi put na malo duljoj pauzi, za koju je napokon poznat razlog, ali i činjenica kako će ona još neko vrijeme potrajati.

Arianny je fanove ugodno iznenadila objavom kako ona i njen dečko, model Taylor King, čekaju prinovu. Termin rođenja djeteta, kojem roditelji još uvijek nisu saznali spol, je 28. rujna.

"Draga bebo. Ovo čekam cijeli svoj život. Obećavam da ću te naučiti svim ljepotama života i tome kako voljeti bez ograničenja. S druge strane, već si me naučila toliko toga o pažnji, empatiji i najvažnije, vjeri. Pomogla si mi da ostanem smirena i snažna kroz cijeli ovaj kaos. Već sad te volimo nevjerojatno puno. Ne mogu dočekati upoznati te", napisala je Arianny uz objavu fotografije.

Nedugo nakon te objave, Arianny je objavila i prvi trudnički "foto session", što ne treba čuditi, budući da je riječ o osobi koja će svoj brand uvijek pokušati dodatno graditi.

Jasno je kako fanovi neko vrijeme neće vidjeti Arianny na "radnom mjestu", no UFC se srećom već odavno osigurao dovoljnim brojem Octagon djevojaka. Nije da djeluju nešto posebno važno za sport, no da ih nema bi nam sigurno nedostajale, zar ne?

Linker
17. travanj 2024 09:18