UFC

(FOTO) Operirani Perry javio se iz bolnice: 'Bilo je to ukusno koljeno'

Mike Perry
 screenshot
Nakon teške ozljede nosa koju je doživio u borbi protiv Vicentea Luquea, Mike Perry bio je hitno operiran. Nakon toga se javio iz bolnice u Montevideu s nekoliko vrlo zanimljivih i pomalo bizarnih poruka.

Mike Perry je još jednom pokazao zbog čega je borac kojeg će UFC redovno držati na vrhu svojih programa i zbog čega je netko čije ime podiže vrijednost svake "karte" koju isporuče fanovima. Mike Perry ne bira gdje, kada i protiv koga, a također ne bira niti kako. On u svaku borbu ulazi otvoreno, potući se, ostaviti srce u kavezu, a publiku na nogama. I kad bude poražen, kao u ovoj borbi, iako se nitko ne bi bunio niti da su suci presudili u njegovu korist, on oduševi. Nažalost, ovaj put je iz borbe izašao i s teškom ozljedom.

Perry je odmah nakon borbe otpremljen u bolnicu u Montevideu, gdje je uslijedila operacija ispravljanja njegovog nosa. Već sad je poznato kako će kontakt morati izbjegavati nekoliko mjeseci. Treningu će se moći vratiti već za dva tjedna, no nije poznato hoće li moći sparirati prije iduće godine. Na Instagramu je podijelio fotografiju iz bolnice, ali je uz neke druge objave otkrio kako je zapravo jako dobro raspoložen unatoč ozljedi i porazu.

"Još uvijek me ne možete nokautirati", napisao je Perry uz spomenutu fotografiju koju možete vidjeti ispod odlomka.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Still cant knock me out

Objavu dijeli Platinum Mike Perry (@platinummikeperry)

Nakon toga se kroz dvije fotografije prisjetio same borbe. Na jednoj je podosta gadna fotografija iz profila, uz koju je napisao kako je koljeno Luquea bilo ukusno, a druga je fotografija iz klinča, gdje je stigao publici pokazati srednji prst. Na kraju ga je ta ista publika ispratila ovacijama, a on je komentirao kako se čini da su dobro prihvatili upućenu poruku. Mike Perry, nemoj se nikad promijeniti!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

It was a tasty knee

Objavu dijeli Platinum Mike Perry (@platinummikeperry)

Linker
24. travanj 2024 19:05