UFC

(FOTO) Pogledajte koliko unakaženo izgleda nos Joela Alvareza nakon meča protiv Tsarukyana

Arman Tsarukyan i Joel Alvarez

 Screenshot (youtube, Ufc)
Armenac je laktom totalno uneredio lice španjolskog borca na sinoćnjoj UFC priredbi

Težak poraz sinoć je pretrpio Joel Alvarez na UFC Fight Night 202 priredbi. 28-godišnji Španjolac na glasu je kao jedan od najtalentiranijih boraca lake kategorije, no UFC ga je upario s još većim talentom, Armanom Tsarukyanom.

Alvarez je u meč ušao s četiri uzastopne pobjede i nadao se nastavku svog puta ka vrhu kategorije. Međutim, Arman Tsarukyan savladao ga je tehničkim nokautom u drugoj rundi. Iako je Joel Alvarez majstor partera te je 16 od svojih ukupno 19 pobjeda upisao ''submissionom'', Tsarukyan je jako brzo odveo borbu i parter, a tamo je dominirao.

Armenac je već u prvoj rundi sjajno pogodio laktom u lice Alvareza i brutalno ga je raskrvario. Unatoč snažnom udarcu, Španjolac nije djelovao naročito uzdrmano te je izdržao do kraja runde. Ipak, Tsarukyan je nastavio na isti način u drugoj rundi te je na koncu došao do pobjede nakon nešto manje od dvije minute unutar druge runde.

Alvarezovo lice bilo je sve krvavije i krvavije kako je meč odmicao. Njegov nos bio je u totalnom neredu, a fotografijom koju je podijelio na svom Instagram profilu, Španjolac je pokazao kako loše je njegov nos izgledao po završetku ovog meča.

''Krv i pijesak'', napisao je Alvarez u tekstu svoje objave na Instagramu, pritom aludiravši na istoimeni film iz 1941. godine.

Mora se priznati kako je Tsarukyan uistinu unakazio lice svog protivnika i time je došao do pete pobjede zaredom. Islam Makhachev jedini je borac koji je uspio zaustaviti Tsarukyana unutar UFC-a. Armenac je trenutno 13. u poretku izazivača UFC-ove lake kategorije, a kao iduću metu odabrao je Gregora Gillespieja, trenutno devetorangiranog izazivača. Bio bi to sjajan test za obojicu, a niti Mateusz Gamrot ne bi bio loša opcija za obračun protiv Tsarukyana. U svakom slučaju, 25-godišnjak više je nego uzbudljiv i perspektivan borac.

Linker
18. travanj 2024 14:32