UFC

(FOTO) Woodley podijelio fotografiju slomljenog rebra: 'Najveća bol ikad!'

Woodley vs. Covington
 screenshot
Tyron Woodley otkrio je što je dovelo do prekida borbe protiv Colbyja Covingtona

U trenucima dok je istjecala prva minuta posljednje runde borbe Colbyja Covingtona i Tyrona Woodleya, do tada inferiorni Woodley vidio je priliku za napad. Uhvatio je Covingtonov vrat te je pokušao spuštanjem na pod zatvoriti giljotinu. Izgledalo je to obećavajuće te kao da je Woodley pronašao snage za jedan dobar napad. No, nedugo nakon što su završili na podu je vrisnuo, a brzo nakon toga je borba bila prekinuta i Covington je mogao slaviti pobjedu.

U početku nikome nije bilo jasno što se dogodilo, dok je Covington medijima kratko prokomentirao kako smatra da ga je mentalno i fizički slomio te da bivši prvak više jednostavno nije mogao odgovarati na njegove napade.

Što se točno dogodilo, saznao je Ariel Helwani, koji je s Woodleyem stupio u kontakt. Naime, došlo je do puknuća rebra. Otkrio je kako mu je Woodley rekao da je puklo već ranije u borbi te da je pri pokušaju zatvaranja giljotine nešto "krcnulo". Opisao je to kao najveću bol u životu, a Helwaniju je poslao i fotografiju rendgenske snimke.

Naravno, teško da se tu ozljedu može smatrati ikakvim razlogom Woodleyevog lošeg nastupa. On se samo nastavio na njegove posljednje dvije predstave u kojima je izgubio deset rundi za redom. Dana White mu je već predložio umirovljenje, no vidjet ćemo što će se dogoditi. Woodley je inače borac podosta izraženog ega i teško je očekivati da će netko takav pristati na završetak karijere s tri poraza u nizu.

Linker
23. kolovoz 2021 14:29