UFC

Francis Ngannou zanimljivo opisao Natea Diaza: ‘On je psihopat, nije ga briga hoće li pobijediti‘

Nate Diaz

 Taidgh Barron/Zuma Press/Profimedia
UFC-ov prvak teške kategorije osvrnuo se na jednog od najpopularnijih boraca na rosteru

Čak 13 poraza u 33 nastupa te niti jedan pojas u velikim MMA organizacijama, rezime je Natea Diaza. Ipak, unatoč nekim neslavnim statistikama, Diaz je nevjerojatno cijenjen u MMA svijetu i uživa veliku popularnost među fanovima, ali i kolegama borcima.

Jedan od onih koji ne taje simpatije prema Nateu, jeste i UFC-ov prvak teške kategorije, Francis Ngannou. Kamerunac je u intervjuu koji je podijelio putem svog YouTube kanala, dao svoje mišljenje o popularnom borcu iz Stocktona.

''Nate Diaz? Čovječe, ne znam kako opisati Natea Diaz. Mislim da je on jednostavno psihopat, lud je. Je** mu se za sve. Volim tu njegovu osobinu, znate. On je tu da bi se borio i zabavio, nije ga briga hoće li pobijediti ili izgubiti. Samo se želi zabaviti, uživati te da mu nitko ne govori što da radi. On čini upravo ono što želi i to je to. Nije ga briga za ništa drugo.'', objasnio je ''Predator''.

Upravo ti razlozi, koje Ngannou navodi, neki su od glavnih elemenata koji čine Diaza popularnim. U današnjem svijetu napuhanih omjera i ''nepobjedivih'' boraca, na neki način lijepo je vidjeti kako velika baza fanova može podržavati i borca koji je gubio 13 puta i nikada nije bio prvak. Ipak, da bi imali takvu privilegiju, prema riječima Francisa Ngannoua, morate biti ''psihopat''.

Nateu Diazu preostala je samo jedna borba prema ugovoru s UFC-om. Nije poznato s kime će se Nate boriti, no nameće se ime Dustina Poiriera. Ipak, puno je zavrzlama oko te borbe i upitno je što će se dogoditi. U svakom slučaju, s kime god se Diaz bude borio, ostaje nada kako ćemo ga i nakon toga gledati pod okriljem najjače svjetske MMA promocije. Još uvijek mu je tamo i mjesto.

Linker
27. travanj 2024 01:05