UFC

Gaethje najavio da Oliveiru čeka pakao kao Khabiba, Nate Diaz se oglasio: ‘O čemu on priča?‘

Justin Gaethje i Nate Diaz

 Screenshot (youtube, Ufc)
Justin Gaethje smatra kako je namučio Khabiba Nurmagomedova u međusobnom obračunu

Ušli smo u tjedan UFC 274 priredbe i sve smo bliže novom pokušaju Justina Gaethjea da osvoji UFC-ovu titulu u lakoj kategoriji. ''Highlight'' je prvi pokušaj imao u desetom mjesecu 2020. godine, ali Khabib Nurmagomedov pobijedio ga je ''submissionom'' na početku druge runde.

Gaethje je novu šansu izborio tako što je porazio Michaela Chandlera u 11. mjesecu prošle godine, a ovaj put će Charles Oliveira biti Justinova prepreka ka pojasu najjače svjetske MMA organizacije.

''Charles Oliveira morat će proći kroz pakao, kao što je Khabib prošao. Bolje neka moli svaki dan da uspije odvesti borbu u parter.'', izjavio je Gaethje u razgovoru s Megan Olivi, a njegova izjava naišla je na ismijavanje od strane Natea Diaza.

''Brate, on je ugušen 'trokut gušenjem' iz 'mounta'. O čemu on priča.'', Diazov je osvrt na izjavu Justina Gaethjea.

Pomalo i jeste nejasno o kakvom ''paklu'' priča Gaethje kad se prisjeća svog meča protiv Khabiba Nurmagomedova. Dagestanac uistinu nije imao ozbiljnijih problema tijekom te borbe, a jako blizu pobjedi bio je već krajem prve runde.

Komentar Natea Diaza nije dobro prihvatio Justin Gaethje koji se ubrzo oglasio kratkim odgovorom preko svog Twitter profila.

''Nisam tvoj brat, ljubomorna kujice.''

Činjenica je kako Khabib ipak nije prošao kroz ''pakao'', ali Nate Diaz s obzirom na svoj status unutar kategorije te posljednje rezultate, nije osoba koja tako olako može omalovažavati Gaethjea.

Linker
25. travanj 2024 05:40