UFC

Gaethje prijeti: Dobije li McGregor borbu za pojas, Justin bi mogao napustiti UFC

Justin Gaethje
 Screenshot (YouTube, UFC)
‘Sretan sam zbog Poiriera i drago mi je što sam vidio kako je to smeće nokautirano‘

Justin Gaethje nije skrivao zadovoljstvo novim porazom Conora McGregora, a zaprijetio je i da bi mogao napustiti UFC ako Dana White i društvo odluče Irca, unatoč ishodu iz Abu Dhabija, pogurati prema novoj borbi za naslov prvaka.

"Da onako javno govore kako on želi napad na titulu i revanš s Dustinom Poirierom... Oni su je*eni idioti. On stalno uživa u posebnom tretmanu, a ovoga puta nije iskoristio ukazanu priliku. Ta je priredba bila napravljena za njega, za to da on pobijedi. A sada odjednom želi biti 'Gospodin Skromni', ali svi znate da bi bio šu*ak da je pobijedio", rekao je Gaethje ESPN-u.

Justina se, podsjetimo, neko vrijeme povezivalo s McGregorom, ali do njihove borbe nikad nije došlo. Tko zna, možda je sada pravi trenutak...

"Nije mi ga nimalo žalo i sretan sam zbog Poiriera", nastavio je Gaethje. Dečko je odradio svoj posao i završio ga u kavezu. Drago mi je što sam vidio kako je lajavac nokautiran, ništa me ne veseli više od toga da vidim kako je to smeće prizemljeno. To je bilo sjajno."

U lakoj kategoriji trenutno postoji nekoliko kombinacija na kojima će se početi ozbiljnije raditi jednom kada/ako UFC potvrdi da je Khabib Nurmagomedov zaista umirovljen. Nekako se u moru zanimljivih opcija kao najpopularnija borba za upražnjenju titulu spominje ona Charlesa Oliveire i Poiriera, ali i Gaethje i McGregor, kao i Michael Chandler, dio su tih kombinacija.

Tim bivšeg dvostrukog prvaka već je izrazio želju za trilogiju s Poirierom, a u njihovom bi idealnom scenariju to bio meč za pojas. Justin se, pak, s tim planom nimalo ne slaže te je zaprijetio s povlačenjem drastičnih poteza.

"On se neće boriti za titulu. Razmislit ću o tome da se više nikad ne borim u UFC-u ako to bude slučaj. Pa to bi bilo besmisleno. On je trenutno šesti na ljestvici i ima samo jednu jedinu pobjedu u lakoj kategoriji. On bira svoje protivnike. Da, volio bih se ja boriti protiv njega, ali nekako si mislim da to nije iduće na redu. On se neće boriti sa mnom", zaključio je Gaethje.

Linker
18. travanj 2024 23:04