UFC

Georges St-Pierre dao predviđanje za UFC 264: ‘Conor je odličan u revanšima‘

GSP i Firas Zahabi
 Screenshot (youtube, Tristar)
Kanadski borac odlučio je dati svoje viđenje trećeg meča između Dustina Poiriera i Conora McGregora

Kako se bliži 10. srpanj i UFC 264, tako će i prognoze glavne borbe večeri biti sve učestalije. Nakon Khabiba Nurmagomedova, predviđanju pobjednika priključio se i legendarni Kanađanin Georges St-Pierre. Iako Khabib nije u potpunosti otpisao Conora McGregora te mu daje šanse u prvoj rundi, GSP smatra kako će Irac pobijediti nokautom u drugoj rundi.

''Mislim da je McGregor jako dobar u revanšima te da će pobijediti ovaj puta. Vjerojatno nokautom u drugoj rundi.'', rekao je GSP u razgovoru s Firasom Zahabijem za službeni Youtube kanal Tristar Gyma.

Firas Zahabi teško se odlučio za svog favorita, no odlučio je kontrirati GSP-ju.

''Moja službena prognoza je da se radi o fifti-fifti borbi. Mislim da može otići na obje strane, no biram Poiriera zato što je GSP odabrao McGregora. Pokušat ću objasniti zašto je Poirier smislen odabir. Conora snaga u lakoj kategoriji nije tako dobra kao što je možda nekoć bila, a možda bude morao odraditi i pet rundi. Mislim da je Poirier u drugoj borbi pokazao kako je dovoljno pametan da savlada Conora u kasnijim rundama. I znate što još? U prvoj rundi primio je jaki udarac Conorovom ljevicom, no dobro ga je podnio. Mislim da je Poirier sada psihološki još spremniji primiti Conorov udarac. Mislim da će ga Dustin pobijediti u trećoj rundi, a učinit će istu stvar kao prošli puta. Napadat će nogu McGregora, ozlijedit će ga, a onda će ga dovršiti boksačkim tehnikama.'', detaljan je bio Firas Zahabi u svojoj analizi.

Čini se kako Khabib i Zahabi nemaju previše povjerenja u Conorovu sposobnost da dobije borbu nakon prve runde. Georges St-Pierre nešto je optimističniji po pitanju toga, no druga runda nije nešto što bi nazvali kasnijom fazom borbe. Prognoza poznatih boraca sigurno će biti i u narednim danima, a preostaje nam sačekati 10. srpanj te vidjeti tko je bio u pravu.

Linker
15. travanj 2024 14:31