UFC

Gilbert Burns: ‘Nakon što završim Magnyja, na redu su Khamzat Chimaev i Belal Muhammad‘

Gilbert Burns 

 Louis Grasse/Shutterstock Editorial/Profimedia
Otkrio je i da u 2023. želi nastupiti tri puta i želi tri finiša koji će ga eventualno dovesti do novog napada na titulu

Za dva tjedna nas čeka prva PPV priredba ove godine, a radi se o UFC 283 u Riu de Janeiru u Brazilu. Predvodit će ju Glover Teixeira i Jamahal Hill, a osim toga bit će tu puno odličnih borbi i zvučnih imena. Jedan od njih je svakako i Gilbert Burns, a protivnik mu je Neil Magny.

‘‘Durinho‘‘ nije nastupao od četvrtog mjeseca prošle godine i meča protiv Khamzata Chimaeva, koji je konkurirao za meč godine. Bile su to vrhunske tri runde rata, a na kraju je pobjedu uspio odnijeti do tada osporavani Chimaev.

U 2021. Burns je bio aktivniji te je čak i napao pojas dok ga je držao Kamaru Usman, no priliku nije iskoristio te je izgubio tehničkim nokautom. Između te dvije borbe pobijedio je Stephena Thompsona, a sada je otkrio što želi nakon Magnyja:

‘‘Pustite me da se samo vratim pobjedama. Moram završiti Magnyja pa ćemo razgovarati. Da, mislim da je pitanje vremena. Revanš sa Khamzatom će se dogoditi, borba s Belalom Muhammadom će se dogoditi. Ne znam gdje je Colby, a što se tiče Masvidala, ne ganjam tu borbu više. Da, moji sljedeći protivnici će biti Khamzat i Belal, a onda napad na titulu. Vidjet ćemo‘‘, rekao je Burns za MMA Junkie Radio.

Na samom kraju je rekao da će u 2023. nastupiti tri puta, a zadao si je i zadatak da sve tri borbe pobijedi i završi protivnike. Kako je sam rekao, neće nikoga moliti da mu da napad na titulu nego će ga sam zaraditi.

Linker
19. travanj 2024 11:33