UFC

Gilbert Burns nastavlja moliti: ‘Drugima dajete pet rundi, ja samo želim uništiti Masvidala‘

 Gilbert Burns 

 Leandro Bernardes/Zuma Press/Profimedia
Masvidal mu je neki dan jasno rekao da ništa od toga neće dobiti, no Burns nastaje moljakati UFC za dodatne uvjete

Gilbert Burns je konačno dobio ono što je tražio, a do je naravno borba protiv Masvidala. Na UFC 287 priredbi će se naći u kavezu, no izgleda da ‘‘Durinhu‘‘ sama borba nije bila dovoljna te je počeo izlaziti sa još novih zahtjeva, koje mu UFC i Masvidal jednostavno neće i ne žele ispuniti.

Prvo je Burns tražio da se borba održi na pet rundi umjesto na tri, a onda se dosjetio i pozvao Masvidala da kao ulog donese svoj BMF pojas. Naravno, oba zahtjeva su mu odbijena te mu je Masvidal neki dan rekao kako se niti jedno od toga dvoje neće dogoditi. To je razočaralo Burnsa koji je opet odgovorio Masvidalu:

‘‘Naravno da je ovo razočaranje. Još uvijek se nadam i čekam UFC. Još uvijek razgovaramo s UFC-om i ako oni kažu da to ne mogu dobiti, ja ću im reći ‘dajte molim vas‘. Ne tražim puno, samo želim pet rundi. Dali ste pet rundi Leonu Edwardsu protiv Natea Diaza, stalno dajete pet rundi likovima za druge prilike. Zašto ne? Ja tražim, tako da još čekamo‘‘, rekao je Burns za MMA Figting.

‘‘Vrlo teška situacija je kad jedan tip kaže ne, teško je onda UFC-u reći da. Tako da ćemo vidjeti. Volio bih osvojiti taj ‘BMF‘ pojas i u tih pet rundi sam siguran da bih uništio tog tipa. Moj ultimativni cilj je uništiti sve te likove i postati prvak‘‘, dodao je Burns.

Gotovo je sigurna stvar da Masvidal svoj BMF pojas nikad više neće ‘‘braniti‘‘, tako da ni Burns neće dobiti tu priliku. Na UFC-u i Masvidalu je da odluče hoće li mu dati priliku za pet rundi, iako je Masvidal neki dan to vrlo nedvosmisleno odbio.

Linker
18. travanj 2024 04:09