UFC

Gilbert Burns ne želi ovisiti o sucima: ‘Završit ću Neila Magnyja u Brazilu, trebam taj finiš‘

 Gilbert Burns 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
‘‘Durinho‘‘ smatra da mu samo obična pobjeda nije dovoljna i da ga neće dovesti nigdje, nego tvrdi da mu treba finiš

Mjesecima se šuškalo kako će se ovoga mjeseca Gilbert Burns na UFC 283 priredbi boriti protiv Jorgea Masvidala, no prema svemu sudeći Masvidal je borbu izbjegao te je Neil Magny Burnsov protivnik na odličnoj priredbi u Brazilu. Iako su mnogi očekivali neko jače ime, Magny je odličan borac i ta borba uistinu ima puno potencijala.

Za sve one koju su se nadali borbi Burnsa i Masvidala, Magny je vjerojatno došao kao veliko razočarenje. No, njega nikako ne treba otpisivati jer iako ima 35 godina, i dalje je u stanju pružiti kompetitivan meč. Magny je u trenutno posljednjem nastupu svladao Daniela Rodrigueza ‘‘submissionom‘‘ u trećoj rundi, tako da je Burns rekao da će ozbiljno shvatiti taj izazov.

‘‘Trenutno sam u poziciji gdje sama pobjeda nije dovoljna. Treba mi finiš i zbog toga mi je cijeli kamp drugačiji. Jako puno radim da osiguram da se to i dogodi 21., spremam se završiti tog tipa. Ne samo pobjeda, ne samo us**na odluka, je**eš to. Nikad to nisam volio, a pogotovo nakon zadnje borbe. Ne želim ovisiti o sucima. Ti tipovi su upropastili puno boraca tako da imam 15 minuta da završim tog tipa‘‘, rekao je Burns Michaelu Bispingu.

‘‘Shvaćam ga super ozbiljno. Rekao sam, u Brazilu želim finiš a ne odluku, ne želim ga samo srušiti i držati ga dolje‘‘, zaključio je Burns.

Burns je inače u trenutno posljednjem nastupu sudačkom odlukom izgubio od Khamzata Chimaeva u jednom odličnom meču, no taj ga je poraz udaljio od novog napada na titulu. Tako da ne čudi da će ‘‘Durinho‘‘ tražiti odličan finiš na UFC 283.

Linker
19. travanj 2024 11:44