UFC

Gilbert Burns rekao da bi uništio Belala Muhammada u revanšu: ‘Ukoliko bih bio zdrav, osvetio bih taj poraz‘

Belal Muhammad vs. Gilbert Burns 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Jednom kada se Colby i Edwards konačno budu borili, što će biti uskoro, bit će nešto jasnija slika na vrhu velter kategorije

Iako je realnost takva da Belal Muhammad nije zanimljiv velikom broju fanova, to nikako ne umanjuje činjenicu da se radi o jednom izuzetno kvalitetnom borcu. To je dokazao i u petom mjesecu ove godine kada je svladao Gilberta Burnsa odlukom sudaca nakon pet rundi, a trenutno nema ugovoren meč.

Burns je u tom meču bio totalno izdominiran, pogotovo na nogama, no izgleda da se s porazom još uvijek nije do kraja pomirio. Jučer je rekao da bi u revanšu prebio Muhammada, ali pod uvjetom da je zdrav i bez ozljeda:

‘‘Sto posto sam siguran da bih, ukoliko sam zdrav, apsolutno uništio Belala Muhammada i osvetio taj poraz. Ne znam hoće li se to dogoditi nekad uskoro, ali kad-tad ću svima pokazati koliko sam ustvari bolji borac od njega. Sada sam dobar, nemam bolova, rame radi kako treba. Mogu napraviti puni opseg pokreta, vratila se i snaga. Treći ili četvrti mjesec. UFC 299 ili UFC 300, bit ću spreman‘‘, rekao je Burns za TMZ.

‘‘Volio bih se boriti i protiv Colbyja. Još uvijek moram čekati puno stvari da se dogode, ali i dalje mislim da će Leon Edwards pobijediti. No, tko zna kada će se onda Colby vratiti i kada će se bilo koji od njih dvojice vratiti‘‘, dodao je.

Jednom kada se Colby i Edwards konačno budu borili, što će biti uskoro, bit će nešto jasnija slika na vrhu velter kategorije. Do tada Burns i ostali mogu samo čekati, iako njemu sada pod svaku cijenu treba pobjeda ukoliko želi napasti sami vrh u neko skorije vrijeme.

Linker
03. svibanj 2024 15:13