UFC

Gilbert Burns teško optužio McGregora: ‘Izbacio je mog timskog kolegu s ‘TUF-a‘, a ubacio svog borca‘

Conor McGregor 

 Brian Lawless/PA Images/Profimedia
Conor mu je odgovorio da ne poznaje osobno nikog osim jednog borca, no ukoliko je to i istina, McGregor je sličnu stvar već jednom napravio

Brojni fanovi su s oduševljenjem dočekali vijesti o povratku popularnog Conora McGregora. Nedavno je Dana White sazvao press konferenciju gdje je objavio velike vijesti, a poznato je i kako će se obračunati s Michaelom Chandlerom u lakoj kategoriji nekad kasnije ove godine.

McGregor i Chandler su treneri nove sezone ‘‘The Ultimate Fightera‘‘, no kada će se finale održati, još uvijek nije poznato. Njega će naravno predvoditi i okršaj trenera, a Chandler i McGregor jamče pravi vatromet.

No, gdje se pojavi McGregor, pojave se i iskre. Neki dan su ga borci počeli optuživati da je iz natjecanja izbacio trojicu boraca kako bi ubacio neke svoje poznanike, što je ovaj naravno demantirao. Jedan od izbačenih je izgleda i timski kolega Gilberta Burnsa, koji je s informacijom izašao u javnost:

‘‘Taj tip je moj timski kolega! Loik Radzhabov, dvostruki PFL finalist u lakoj kategoriji! Teško je radio da zaradi svoju priliku u UFC-u na ‘TUF-u‘ i bio je spreman. Je**ni McGregor je doveo nekog svog tipa i izbacio ga. Nije fer!‘‘, napisao je Burns na svom Twitter profilu.

No, McGregor je reagirao na te optužbe:

‘‘Nije istina. Poznajem samo jednog tipa na cijelom showu osobno. On je nakon današnjeg dana dogovoren a ja nisam tražio ni zahtijevao ništa! I sasvim sigurno nisam nikog izbacio. Pokušavam sebe vratiti u miks tako da je** se!‘‘, napisao je Conor.

Što se tu i kako događa, nemoguće je znati. No, je li Conor intervenirao ili nije ne znamo, no ako je, to mu ne bi bio prvi put da gura svoje borce kao ‘‘TUF‘‘ trener. Kada je prošli put bio u toj ulozi, svijetu je predstavio svog bivšeg prijatelja Artema Lobova.

Linker
26. travanj 2024 09:47