UFC

Glover Teixeira: ‘Paulo Costa je izgubljen, ako želi biti kao Kim Kardashian onda je na pravom putu!‘

Paulo Costa

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Kritizirao je svog sunarodnjaka zbog nedavnih incidenata

Najveću pažnju je Paulo Costa počeo privlačiti nakon poraza protiv Israela Adesanye, kada je tvrdio da je večer prije bio pijan jer nije mogao zaspati. Ta izjava ga prati do današnjeg dana, kako od strane fanova, tako i od kolega boraca.

U jednom od intervjua prije nadolazeće prve obrane titule, njegov sunarodnjak Glover Teixeira je bio upitan o svim kontroverzama koje su u posljednje vrijeme pratile Costu. Glover vjeruje kako je Costa skrenuo s puta:

''Vjerujem da je 'Borrachinha previše ometen Instagram i YouTube pratiteljima, možda želi pažnju kako bi dobio pratitelje, kao Jake Paul. Ne mogu ništa reći jer možda radi i pravu stvar.'', rekao je Glover.

Teixeira je nastavio: ''Iskreno, gledajte, on ima više pratitelja od mene. Možda je to vrijedno većih novaca, tako da tko sam ja da nešto govorim. Ako je to njegov cilj, dobiti više pratitelja i biti kao Kim Kardashian na Instagramu, onda je na pravom putu. No ako želi biti prvak, mora ostaviti te kontroverze sa strane i prihvatiti se treninga, prehrane i ostalog.''

''Ne kažem ni da je u pravu ni da nije. Ako govorimo o novcu i pratiteljima, onda je u pravu. Moj cilj nije imati pratitelje. Moj cilj je uvijek biti najbolji borac na svijetu. Kad se umirovim od borbi, izbrisat ću sve društvene mreže i početi ispočetka.'', zaključio je prvak.

Linker
15. travanj 2024 13:41