UFC

Paulo Costa laktom udario medicinsku sestru? Sukob nastao zbog cijepljenja protiv COVID-a

Paulo Costa

 Instagram (paulo Costa)
Poznati UFC-ov borac srednje kategorije ima drukčiju stranu priče

Nažalost, kao da barem jednom mjesečno čitamo o tome kako UFC-ovi borci upadaju u nekakve probleme sa zakonom. Slučajevi Jorgea Masvidala i Caina Velasqueza među udarnijim su MMA temama proteklih mjeseci, a čini se kako bi još jedan borac mogao na sud.

Četvrtorangirani izazivač srednje kategorije Paulo Costa, prema izvještaju portala Globo udario je medicinsku sestru u brazilskom gradu Contagem.

Costa je medicinsku sestru udario laktom, a prepirka je nastala oko COVID-19 iskaznice za cijepljenje. Costa se u shopping centru pojavio kako bi primio cjepivo.

Zdravstveni djelatnici policiji su izjavili kako je Costa pokušao napustiti mjesto radnje s ispunjenom iskaznicom, bez da je primio cjepivo.

''Iskaznica je bila popunjena, a on je pokušao otići s tom potvrdom prije nego primi cjepivo. U tom trenutku, medicinska sestra dobila je udarac laktom.'', rekao je Marco Mota u priopćenju za policiju.

Medicinskoj sestri nije trebala liječnička pomoć, ali je izjavila kako su joj usne natekle zbog Costinog udarca laktom. UFC-ov borac ima drukčiju stranu priče.

''On je rekao kako je primio cjepivo, ali ga nisu puštali da otiđe s potvrdom. Sve to mu je prouzročilo stres, uzeo je svoju iskaznicu i otišao je. U tom trenutku, medicinska sestra zgrabila ga je za ruku, a on se istrgnuo i otišao.'', rekao je stražar Marco Mota.

Kako će ovaj slučaj završiti i hoće li Costa morati izlaziti pred sud, saznat ćemo narednih dana. Brazilcu ovakvi slučajevi nikako ne idu u prilog, je 30. kolovoza (osmi mjesec) čeka ga meč protiv Lukea Rockholda.

Linker
26. travanj 2024 20:20