UFC

Henry Cejudo ponovno plaši Volkanovskog: ‘Makhachev će te ubiti udarcima u parteru‘

Cejudo i Volkanovski

 Screenshot (youtube, Espn Mma, Ufc)
Također mu rekao da je pametnije da se bori protiv njega nego protiv Islama

Meč Islama Makhacheva i Alexandera Volkanovskog je sada već gotovo sigurna stvar, a on će se najvjerojatnije dogoditi u drugom mjesecu iduće godine u Perthu, u Australiji na UFC 284 eventu. Volkanovski već dugo želi napasti pojas lake kategorije, a sad napokon ima i protiv koga jer je Islam prošloga tjedna uzeo pojas koji prethodnih pola godine nije imao vlasnika.

Jedan od protivnika tog meča je Henry Cejudo koji se sprema za povratak, a protivi se vjerojatno iz vlastitih interesa jer je istaknuo da se želi boriti protiv Volkanovskog. Bez obzira ne razlog, često daje dobre argumente zbog čega je Makhachev jako loš ‘‘match-up‘‘ za Volkanovskog.

‘‘Osobno mislim da bi ja trebao preskočiti red, Alexander Volkanovski je prošao kroz sve do sad tako da mi je ta borba najprimamljivija. A da ide na čudovište kakvo je Islam Makhachev koje će ga udarcima u parteru usmrtiti…‘‘, rekao je Cejudo.

‘‘Ne razumijem što rade s drugim mjesecom u Australiji. Tako rano, što ćete učiniti? Alexander, znam da imaš vještine, ali ako već ideš ta takvog lika, trebaš više od četiri mjeseca za pripreme. Trebaš prave trening partnere i prave trenere‘‘, rekao je još neki dan na svom YouTube kanalu Cejudo.

Volkanovski u perolakoj kategoriji djeluje nedodirljivo a i prvi je na ‘‘pound-for-pound‘‘ ljestvici tako da će meč protiv novog prvaka Makhacheva zasigurno privući široke mase. No, mnogi se pitaju je li Cejudo ovoga puta u pravu i jesu li samo četiri mjeseca dovoljna da se pripremi za fizički impozantnijeg borca i tehnički potkovanog kao što je Makhachev.

Linker
20. travanj 2024 15:39