UFC

Henry Cejudo poručio Sterlingu: ‘Pojas si osvojio glumeći za Oscara, a obranio sudačkom greškom‘

Aljamain Sterling

 Ufc
Sterling mu je poručio kako će mu doći u kuću, dići noge na kauč i poslati ga u kuhinju da mu donese mlijeko

U petom mjesecu na UFC 288 priredbi se vraća Henry Cejudo, bivši prvak koji se 2020. godine umirovio iz sporta. Nije dugo izdržao nego je relativno brzo najavio povratak, a za nešto više od mjesec dana se vraća i to odmah u borbi za titulu bantam kategorije protiv Aljamaina Sterlinga.

Dosta boraca bantam kategorije je raspravljalo zaslužuje li Cejudo odmah napasti pojas, a naravno s tim se ne slažu oni kojima je proces sada usporen. No, Cejudo i Sterling su se sastali u ‘‘DC&RC‘‘ podcastu gdje su jedan drugog propisno ‘‘počastili‘‘. Cejudo je Sterlingu rekao da je glumom za Oscara došao do pojasa:

‘‘On je osvojio pojas odglumivši za Oscara, a drugu borbu protiv Yana je pobijedio sudačkom pogreškom. A nakon toga nije mogao pobijediti tipa (Dillashawa) kojeg sam ja pobijedio za 32 sekunde dok je još koristio EPO, a njemu je trebalo dvije runde iako se ovaj borio bez ruke. Pobijedio sam Demetriousa Johnsona, pobijedio sam najboljeg bantamaša ikad Dominicka Cruza, onda Marlona Moraesa, i tog tipa koji koristi EPO‘‘, rekao je Cejudo.

Sterling mu je odgovorio:

‘‘Sve što ja imam reći jest da ćemo uskoro saznati tko je tko. Ljudi sumnjaju u mene cijelu karijeru, a ja im samo pokazujem tko sam. Puno radim i zaslužio sam ovo mjesto, a sve što mogu jest izaći i dokazati svima suprotno. Henry, doći ću ti u kuću, stavit ću noge na kauč i reći ti da mi doneseš mlijeko iz kuhinje.‘‘

Ova dva borca se nikad nisu voljela, ali kako se priredba primiče njihova netrpeljivost sve više raste. Bit će uzbudljivo sve do zadnjeg dana, tako da jedva čekamo 6.5. i UFC 288.

Linker
14. travanj 2024 04:08