UFC

I to je moguće! Veliki talent odbio novi ugovor s UFC-om, tvrdi da ipak nije spreman za tu razinu!

Ismail Naurdiev
 screenshot/Youtube
Jedan od najtalentiranijih europskih MMA boraca, Ismail Naurdiev, napustio je UFC. 'Austrian Wonderboy' smatra kako je prerano došao u najveću svjetsku promociju te se namjerava vratiti nakon što prikupi još malo iskustva.

23-godišnji Naurdiev (19-4, 2-2 UFC) član promocije postao je u veljači prošle godine, kad je kao zamjenski borac uskočio u borbu protiv Michela Prazeresa, a onda je Brazilcu nanio poraz kojim je prekinuo njegov niz od osam pobjeda. Automatski je opravdao svoj nadimak "Austrian Wonderboy" i iskustvo koje se stekao borbama u ACB (današnji ACA) promociji bilo je dragocjeno. No, čini se kako nije bilo dovoljno.

Nakon što je u posljednja tri UFC nastupa upisao samo jednu pobjedu, nad Siyarom Bahadurzadom, Naurdiev je zaključio kako je prerano došao u UFC te je odbio novi ugovor koji su mu ponudili. Kako javlja nizozemski MMA DNA, mladi austrijski borac rodom iz Čečenije najavio je svoj povratak u UFC nakon što odradi tri ili četiri borbe izvan promocije te putem njih ispravi pogreške koje je radio u posljednjim borbama te koje bi ga mogle koštati u budućnosti, ako i dalje ostane u UFC-u. Pretpostavlja se kako bi mu ACA mogao ponovno otvoriti svoja vrata.

Naurdiev je posljednju borbu odradio posljednjeg dana prošlog mjeseca, kad je na Fight Nightu u Norfolku sudačkom odlukom poražen od Seana Bradyja. Borbu je presudilo nedovoljno dobro snalaženje u parteru i to će svakako biti ono na čemu će Naurdiev najviše raditi u idućim mjesecima te u pripremama za borbe koje će mu uslijediti.

Linker
02. svibanj 2024 12:35