UFC

Ian Garry je sretan što je Magnyja naučio lekciju: ‘On je smeće, umjesto da mijenja svijet, on tuče dijete‘

Neil Magny vs. Ian Garry 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Garry je u subotu prošao još jedan test, a nakon toga je prozvao ‘‘Wonderboyja‘‘ koji ga je, prema riječima Dane Whitea, odbio

Ne griješite ako smatrate da je Ian Machado Garry u potpunosti prebio Neila Magnyja protekle subote na UFC 292 priredbi. Jedan sudac je čak sve tri runde dao 10-8 za Garryja, a s obzirom na količinu nokdauna i štetu koju je zadao Magnyju, to i nije toliko daleko od realnosti.

Garryja su uvelike naljutili komentari Neila Magnyja kako tuče svoga sina i tako ga ‘‘uči životu‘‘, te je nakon borbe rekao da mu je drago da je ‘‘smeće‘‘ od Neila Magnyja naučio lekciju. Nakon borbe se čak nisu ni rukovali, a Garry mu je pokazao i srednji prst:

‘‘Magny je obično smeće i drago mi je da sam ga naučio lekciju. Jer takva je sranja pričao na press konferenciji – ne znam jeste li to odmah doživjeli – ali u trenutku kad sam čuo što je rekao, pomislio sam si što taj čovjek priča. Zaustavio sam ga i rekao da ponovi. Ne možete govoriti takve stvari i izvući se‘‘, rekao je Garry na press konferenciji.

‘‘Ja sam kao klinac bio prava štetočina, bio sam tip koji je izazivao probleme. Je**no su me tukli drvenom kuhačom, a to ne znači da ja tako moram i svoje dijete. Ne, ti moraš biti taj koji će prekinuti taj ciklus. Biti bolji čovjek, je**no mijenjati svijet. A ne je**no tući dijete‘‘, dodao je.

Garry je u subotu prošao još jedan test, a nakon toga je prozvao ‘‘Wonderboyja‘‘ koji ga je, prema riječima Dane Whitea, odbio. Tko je sljedeći za nadolazećeg Irca, trebali bi smo saznati uskoro.

Linker
20. travanj 2024 15:55