UFC

Pobjednik ove sezone ‘TUF-a‘ prozvao Pimbletta: ‘Svaki tip kojeg sam pobijedio ove sezone je bolji od njega‘

Kurt Holobaugh i Paddy Pimblett

 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia, Instagram (paddy Pimblett)
Jako puno je potencijala oko takve borbe, no pitanje je koliko će Paddy riskirati u svom povratničkom meču nakon ozljede gležnja

Pobjednik ove sezone ‘‘TUF-a‘‘ je Kurt Holobaugh, inače Chandlerov borac. Ovaj čovjek ima nevjerojatnu priču jer je prvo nastupao za Strikeforce, a onda je UFC kupio promociju 2012. godine te je on došao u paketu. 2013. je otpušten, a pokušao se vratiti 2018. što je i uspio, međutim tri poraza su ga opet udaljila od najjače promocije.

Sada se opet vratio i osvojio ‘‘TUF‘‘ pobijedivši Austina Hubbarda ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi. Nakon svega je poručio da su svi borci koje je pobijedio u ovoj sezoni bolji od Paddyja Pimbletta i da želi tu borbu:

‘‘On ima ime, on je zvijezda u usponu. Realnost je takva da sam ja u UFC-u bio puno prije tog tipa. On je došao i UFC ga sada podmazuje, daje mu lagane borbe. Nikad se nije borio s tipom koji ima iskustvo kao ja. Nikad se nije borio s nekim tko je učinio ovo što sam učinio ja na ‘TUF-u‘‘, rekao je Holobaugh na press konferenciji.

‘‘U ovoj sezoni je bilo likova koji su jako, jako dobri ali će sada biti otpušteni. Morao sam proći cijeli red ubojica da dođem do tu. Imam osjećaj da je svaki tip kojeg sam pobijedio u ovoj sezoni bolji od Paddyja Pimbletta. Zašto mi ne bi dali borbu protiv te zvijezde u usponu‘‘, rekao je.

Moramo priznati da bi se odlična priča mogla napraviti od ovoga. Pobjednik ovogodišnjeg ‘‘TUF-a‘‘ protiv Pimbletta. Jako puno je potencijala oko takve borbe, no pitanje je koliko će Paddy riskirati u svom povratničkom meču nakon ozljede gležnja od koje se trenutno oporavlja.

Linker
06. svibanj 2024 01:42