UFC

Ian Garry o borbi između Dricusa i Stricklanda: ‘Izgledaju kao dva amatera, recite mi da se umirovim ako se počnem tako boriti‘

Ian Garry

 Matt Davies/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Neporaženi Irac ne skriva sreću i zadovoljstvo nakon Stricklandovog poraza

Glavna borba večeri na UFC 297 eventu ponudila je rat između Dricusa Du Plessisa i Seana Stricklanda. Fanovi mogu biti itekako zadovoljni onim što su gledali kroz svih 25 minuta te borbe, a UFC je borce nagradio bonusom za najbolju borbu večeri.

Strickland je najavio kako će krv biti prolivena i da će fanovima priuštiti ‘‘show‘‘, a svoje obećanje je na kraju i ispunio. Međutim, postoji nekoliko osoba kojima se meč između njega i Du Plessisa nije previše dopao, a jedan od njih je Ian Garry, talentirani irski borac velter kategorije.

Garry je na svojim društvenim mrežama podijelio kraći video u kojem gleda sažetke meča za pojas u srednjoj kategoriji, a istovremeno daje svoje komentare na izvedbe dvojice odličnih boraca. Garry je prije samog početka borbe prognozirao pobjedu Dricusa.

‘‘Nadam se da će Sean izgubiti. Nema šanse da bih se ikad kladio protiv Dricusa, ako uzmem u obzir da je pregazio Roberta Whittakera. Sean Strickland nije niti upola dobar kao Whittaker.‘‘, započeo je Garry gledajući sažetke, a zatim je započeo s komentarima na račun Stricklandove i Dricusove tehnike.

‘‘Ovo je aljkavo boksanje, samo zamahuju, pogledajte ovo. Nula tehnike, samo bacaju udarce. Oh, moj Bože, kao da gledam dvojicu amatera kako se bore. Ako ikada odradim takvu borbu, molim vas, recite mi da se umirovim.‘‘, poručio je Garry gledajući u nevjerici.

Podsjećamo, između Iana Garryja i Seana Stricklanda postoji animozitet nakon što je Strickland javno prozivao Garryja i njegovu suprugu Laylu Machado. Sean je isticao kako je Layla ‘‘seksualni predator‘‘ koji iskorištava mlade dečke, a Garryju se ti komentari nikako nisu dopali i najavio je kako će se u budućnosti obračunati sa Stricklandom. Stoga ne čude njegove reakcije na Stricklandov meč i poraz od Dricusa.

‘‘Sada je taj meč (protiv Stricklanda) još dostupniji.‘‘, rekao je Garry nakon proglašenja pobjednika. Moramo priznati, bio bi to jako interesantan meč, kako s marketinške strane, tako i po pitanju samog meča unutar kaveza.

Linker
02. svibanj 2024 20:52