UFC

Islamov trener reagirao na Tsarukyanov nokaut nad Dariushom: ‘Oliveira i Gaethje su i dalje ispred njega‘

Islam Makhachev vs. Arman Tsarukyan 

 Credit line: Valery Sharifulin/TASS/Profimedia
Uvijek postoji opcija i da Islam izgubi od nekog od navedene dvojice, što bi dodatno prolongiralo cijelu ovu priču

Do fenomenalne pobjede je prije nekoliko dana Arman Tsarukyan došao protiv Beneila Dariusha, a da ga nokautira mu je bilo potrebno nešto više od jedne minute. Odmah je nakon toga Tsarukyan zazvao napad na titulu i revanš protiv Islama Makhacheva, koji ga je pobijedio još 2019. u njegovom debiju za UFC.

Međutim, Islamov trener i čelni čovjek AKA dvorane, Javier Mendez, smatra kako za tu borbu nije vrijeme. Osim toga, smatra kako je nokaut impresivan, no svejedno tvrdi kako su Charles Oliveira i Justin Gaethje na redu prije njega:

‘‘Vidio sam reprizu. Bilo je impresivno. Definitivno i zbog toga što Islam i on imaju povijest i što je ta borba bila teška za Islama. Pomislit će te kako je UFC ‘matchmaking‘ mašina koja uvijek nastoji dostaviti uzbudljive mečeve. Ali iskreno, mislim da je trenutno previše ljudi ispred njega‘‘, rekao je Mendez u svom podcastu.

‘‘Mislim da su Justin Gaethje i Charles Oliveira ispred njega, tako da će ovaj revanš s Tsarukyanom pričekati. Prve osobe prema kojima ćemo sada gledati su Charles i Justin, Arman može kasnije, no mislim da ionako treba još jednu borbu prije toga. Ne zato što mora, nego zato što bi prošlo previše vremena ukoliko bi odlučio čekati i ne raditi ništa‘‘, dodao je.

Ovaj revanš definitivno nekada želimo gledati, no vrlo vjerojatno se neće toliko brzo dogoditi. Uvijek postoji opcija i da Islam izgubi od nekog od navedene dvojice, što bi dodatno prolongiralo cijelu ovu priču. Vjerojatno je toga svjestan i sam Tsarukyan te će sigurno pametno postupiti.

Linker
02. svibanj 2024 03:26