UFC

Volkanovski poslao poruku Topuriji: ‘Misli da je glavni, ali ja ću ga poniziti i naučiti lekciju!‘

Alexander Volkanovski

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Vladar UFC-ove perolake kategorije uvjeren je da će zadržati svoj tron

UFC 298 priredbu u Anaheimu (Kalifornija, Sjedinjene Američke Države) 18. će veljače sljedeće godine predvoditi okršaj Aleksandra Volkanovskog i Ilije Topurije za titulu perolake divizije. Bit će to povratak popularnog "Volka" u njegovu kategoriju nakon ponovnog "izleta" u "lightweight" gdje je, drugi puta, izgubio od Islama Makhacheva u meču za pojas. Dobar dio borilačke publike već neko vrijeme iščekuje obračun Volkanovskog i Topurije, a aktualni vladar "featherweighta" uvjeren je u svoju pobjedu nad neporaženim Gruzijcem.

"Ovaj tip misli da je glavni, to je smiješno. Ja sam uvijek htio zaraditi svoja priznanja, pozicije i poštovanje, a on dobiva stvari koje mu se daju, vjerojatno čak ni toliko, ali misli da je on ‘taj‘. Prekrasna stvar kod toga je što ga mogu naučiti lekciju", rekao je Volkanovski za MMA Fighting pa odlučno nastavio:

"Spreman sam, naučit ću ga lekciju, malo ga poniziti, a onda pustiti da se probudi sam sa sobom i da dođe na svoje kad moje vrijeme prođe. Treba mu malo poniženja, a 26 je savršena dob za to. On mora još vidjeti svijeta, treba mu neugodnosti da bi jednog dana možda postao veliki prvak. Trenutno se želi ponašati onako kako se ponaša, a ja ću ga samo naučiti lekciju. Osramotit ću ga, dovoljno je mlad da se vrati na pozitivan način".

Linker
01. svibanj 2024 05:25