UFC

Israel Adesanya podržao Ngannoua: ‘Svi smo bili uz njega oko zahtjeva, učinio je pravu stvar‘

Francis Ngannou & Israel Adesanya
 

 MediaPunch/Shutterstock Editorial/Profimedia
Bivši prvak srednje kategorije tvrdi da su svi prvaci bili uz njega, no činjenica jest da nitko javno nije izašao i podržao ga

Israel Adesanya je ovog vikenda iz prvih redova pratio UFC 284 priredbu koja se odvijala u Perthu, u Australiji, a osim fantastične borbe za titulu u lakoj kategoriji priredba je donijela mnoštvo uzbudljivih borbi iako na prvu na papiru nije izgledala toliko zanimljivo. Makhachev je pobijedio Volkanovskog u jednoj fantastičnoj borbi, ni prvak perolake kategorije se nema čega posramiti.

Naravno, bivšeg prvaka nisu zaobišla ni pitanja medija, a jedno od prvih je svakako bilo ono o napuštanju UFC-a njegovog prijatelja Francisa Ngannoua. Bivši prvak srednje kategorije je imao samo riječi podrške, a tvrdi kako je Francis donio pravu odluku:

‘‘Mislim da je napravio dobru stvar. On je taj koji je razvalio vrata. Svi smo bili uz njega. Mi svi o tome govorimo već ne znam koliko dugo. Ako počnete pregledavati stare snimke, čut ćete i mene kako stalno o tome govorim. Ne želim sada pametovati, no Francis je u pravu. To su male stvari koje bi trebale biti obavezne‘‘, rekao je Adesanya reporterima nakon priredbe.

‘‘On nije tražio, znate, nekakve lude i nerazumne zvjezdane stvari. To su stvari poput toga da tipovima koji debitiraju treći ili četvrti čovjek u kutu ima plaćen hotel. To bi im puno značilo, a ne bi zadiralo u njihove 10 + 10 tisuća dolara zarede od borbe. Francis nije bio diva, tražio je razumne zahtjeve i trebao ih je dobiti. Dana kaže da oni tako rade posao, no posao bi se trebao promijeniti‘‘, dodao je Israel.

Iako je rekao kako su svi bili uz njega, činjenica je ipak da javno nisu bili jer je Ngannou u cijeloj priči sam govorio o tim stvarima.

Linker
24. travanj 2024 06:38