UFC

Israel Adesanya prokomentirao stil borbe Dricusa Du Plessisa: ‘Dosadan je, ali nađe način da pobijedi!‘

Dricus Du Plessis (lijevo) i Israel Adesanya (desno)

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, BRWLRZ)
Ako ‘Stillknocks‘ upiše pobjedu, napast će Adesanyjin pojas

UFC prvak srednje kategorije Israel Adesanya ne smatra stil Dricusa Du Plessisa oku ugodnim.

Du Plessis (19-2, 5-0 UFC) noćas se bori protiv bivšeg prvaka srednje kategorije UFC-a, Roberta Whittakera (24-6, 15-4 UFC) na UFC-u 290 u T-Mobile Areni u Las Vegasu. "Stillknocks" je neporažen u oktogonu najjače svjetske MMA promocije i na pragu je borbe za naslov ako uspije proći kroz Whittakera. Adesanya je svjestan da su izgledi da Du Plessis pobijedi podosta mali, ali na temelju nedavnih rezultata, ne otpisuje ga u potpunosti, a uostalom, navija za njega jer žarko želi da mu on bude idući protivnik.

"Uzbuđen sam zbog ove borbe. Kada stavimo sve na papir, ljudi će pogledati Roba i reći da je ogroman favorit. Vidite ovako, Dricus se ružno bori, ali uvijek nađe način da pobijedi. On je dosadan borac, ali najbitnije je da uvijek pobijedi. Stvarno se nadam da će tako biti i noćas. Kada pobijedi, doći će meni na nož, a onda ću ga izmasakrirati. Toliko ću ga mučiti da mu neće biti dobro, ali nadam se da ću mučiti upravo njega.”

Nije tajna da Adesanya želi da Du Plessis pobijedi. Whittaker ima samo dva poraza u srednjoj kategoriji, a oba puta krvnik je bio Adesanya, ali “The Last Stylebender” samo želi vidjeti kako se Du Plessisu podiže ruka na kraju meča.

"Dajem mu 100 posto šanse. Pobijedit će Roba, pa se kladim na Dricusa ‘Afričkog ratnika‘ Du Plessisa. Uvjeren sam u njegovu pobjedu", optimistično je zaključio Adesanya.

Linker
11. svibanj 2024 15:10