UFC

Ivana Petrović nakon poraza u UFC debiju: ‘Nisam imala svoj najbolji nastup onda kad je bilo najbitnije‘

Ivana Petrović

 Instagram (ivana Petrović)
Ivana sigurno ima još tri borbe po ugovoru i puno vremena da ispravi slabiji debi. Hoće li to uspjeti će pokazati vrijeme, a mi joj želimo da se već u sljedećem meču vrati u velikom stilu

Ivana Petrović je u proteklih nekoliko mjeseci ispisala povijest. Prvo je postala prvakinjom francuskog Ares FC-a, a zatim je i proteklog vikenda postala prva Hrvatica koja je nastupila u UFC-u. Nažalost, debi joj nije prošao onako kako je priželjkivala, no ovo je bio tek prvi meč te vremena ima dovoljno.

Debitirala je Ivana proteklog vikenda na UFC on ESPN 48 priredbi, a protivnica joj je bila Luna Carolina. Pokazala se Brazilka kao malo prevelik zalogaj za Ivanu u ovom trenutku, iako je i Ivana imala svojih trenutaka u meču. Krajem borbe je napadala ‘‘submissione‘‘ na nogama, no završiti nije uspjela.

Povodom prvog poraza u karijeri i poraza u UFC debiju, na svom Instagram profilu se oglasila i Ivana:

‘‘Hvala vam na podršci ljudi. Ova je bila teška. Nisam imala svoj najbolji nastup onda kada je bilo najbitnije, a to boli više nego išta. Vratit ću se jača. Hvala UFC‘‘, kratko je napisala.

Ivana je svoju profesionalnu karijeru započela 2021. godine, a samo godinu dana kasnije postaje Ares-ova prvakinja. Ove godine je potpisala za UFC, ali nažalost debi nije prošao najbolje.

Kako god, Ivana sigurno ima još tri borbe po ugovoru i puno vremena da ispravi slabiji debi. Hoće li to uspjeti će pokazati vrijeme, a mi joj želimo da se već u sljedećem meču vrati u velikom stilu.

Linker
30. travanj 2024 06:53