UFC

(VIDEO) Pogledajte kako je Pereira netom prije ulaska u kavez u svlačionici vježbao kombinaciju kojom je srušio Prochazku

Alex Pereira kombinacija

 Twitter (mma Orbit)
Još se uvijek ne zna kada ćemo ga gledati u meču protiv Jamhala Hilla, no ne sumnjamo kako ćemo relativno brzo dobiti te informacije

Snaga i tehnika Pereirinih udaraca je nešto oko čega se treba brinuti svaki borac, pogotovo sada u poluteškoj kategoriji gdje ne skida toliko kilograma i gdje je općenito teži. Jiri Prochazke bio je prvi koji je tu moć iskusio protekle subote, kada je nokautom izgubio od ‘‘Poatana‘‘.

U svom debiju u poluteškoj kategoriji protiv Jana Blachowicza, Pereira to nije uspio pokazati u mjeri u kojoj je to učinio proteklog vikenda. Pereiru je također koštao njegov stil sa spuštenim rukama, no nikako ne možemo reći kako je za nokaut zaslužno samo to.

Naime, društvenim mrežama se počela širiti snimka posljednjih trenutaka u svlačionici dok se Pereira još zagrijavao prije nego što se uputio prema kavezu. Na snimci se vidi kako sa svojim trenerom udara fokusere, a identičnu kombinaciju su vježbali onoj koja je i presudila bivšem prvaku Prochazki. Video pogledajte ovdje:

Pereira je sada novi prvak u poluteškoj kategoriji, a Jamhal Hill bi trebao biti njegov idući protivnik. Bez obzira što je prozvao Adesanyu, taj meč se sada sigurno neće dogoditi. To je možda i dobra stvar jer ćemo sada Pereiru gledati protiv najboljih u poluteškoj kategoriji.

Još se uvijek ne zna kada ćemo ga gledati u meču protiv Jamhala Hilla, no ne sumnjamo kako ćemo relativno brzo dobiti te informacije.

Linker
04. svibanj 2024 20:51