UFC

Jamahal Hill zatražio savjete od Adesanye oko borbe protiv Pereire: ‘Na temelju onoga što je on vidio u borbama‘

 Alex Pereira vs. Israel Adesanya 

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Jedva čekamo vidjeti u kakvom će se izdanju pojaviti akteri glavne borbe večeri UFC-a 300, a i jesu li Adesanyini savjeti uspjeli pomoći Hillu

U noći sa subote na nedjelju održava se jubilarni UFC 300, a predvodit će ga Alex Pereira i Jamahal Hill borbom za titulu u poluteškoj kategoriji. Iako je ispočetka bilo otpora prema ovom ‘‘main eventu‘‘ jer po mnogima nije bio dovoljno velik za takvu priredbu, fanovi su prihvatili situaciju te iščekuju subotnju priredbu.

Bit će ovo Hillov prvi meč nakon teške ozljede gležnja i operacije, a UFC mu je obećao napad na titulu čim se oporavi. Taj dan je konačno došao, a Hill je priznao kako je išao kod Israela Adesanye po savjete oko toga kako pobijediti ‘‘Poatana‘‘:

‘‘Israel Adesanya mi je davao savjete i prijedloge na temelju onoga što je i sam vidio u borbama protiv Alexa. Neke najjednostavnije stvari i kako je on njima pristupio. I dalje je ovo samo još jedna borba za mene, završite kamp, opustite se, skinete kilažu. Sada treba proći na vaganju i učiniti ono što znam‘‘, rekao je Hill nakon jučerašnje UFC-ove priredbe.

‘‘Trening je bio odličan. Ja uvijek rastem i učim nove stvari, uvijek i nadodajem neke nove stvari. Ide mi odlično. Borilački sportovi su putovanje u kojemu uživate u procesu, a upravo je to ono što ja radim. Jako je uzbudljivo, a i na samom ‘cardu‘ je jako puno uzbudljivih imena‘‘, dodao je.

Jedva čekamo vidjeti u kakvom će se izdanju pojaviti akteri glavne borbe večeri UFC-a 300, a i jesu li Adesanyini savjeti uspjeli pomoći Hillu. Što mu je točno govorio, nije želio otkriti, a to ćemo možda vidjeti ove subote ukoliko uspije provesti svoj plan.

Linker
21. travanj 2024 17:45