UFC

Jan Blachowicz je nezadovoljan, tvrdi da je pokraden protiv Pereire: ‘Hrpa lopova, pokrali ste me!‘

Jan Blachowicz vs. Alex Pereira 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Iako je imao više rušenja i više kontrole u parteru, tokom iste nije napravio gotovo ništa štete Pereiri te mu se na temelju toga jednostavno ne može dati pobjeda

Dosta tešku borbu je bivši prvak Jan Blachowicz pružio Alexu Pereiri proteklog vikenda na UFC 291 priredbi, no ‘‘Poatan‘‘ je uspio iz nje izaći kao pobjednik. Slavio je podijeljenom odlukom sudaca nakon tri runde, a dosta kontroverzi se povuklo nakon tog meča jer dio fanova smatra da je Jan pobijedio.

Iako je imao više rušenja i više kontrole u parteru, tokom iste nije napravio gotovo ništa štete Pereiri te mu se na temelju toga jednostavno ne može dati pobjeda. S druge strane je Pereira uistinu nanio više štete, a Jan dojam sucima sigurno nije popravio s govorom tijela već sredinom druge runde kada je jedva disao.

Kako god, većina će se ipak složiti da je Pereira pobijedio, ali ne i Blachowicz. Na Instagramu je napisao kako nije zadovoljan i kako smatra da je pokraden:

‘‘Hrpa lopova, pokrali su me. Kako god, hvala vam svima na podršci, vratit ću se‘‘, kratko je Jan napisao.

Ono što je svakako iznenađujuće jest kako Blachowicz nije uspio završiti Pereiru u prvoj rundi kada je imao leđa i nekoliko puta čak gušenje. Bio je tada najbliže prekidu, a i Cormier je vjerojatno rekao istinu o njegovoj kondiciji. Rekao je kako Jan primarno nije hrvač i da na takav tempo nije navikao, što se na kraju pokazalo i točnim.

Kako god, Pereira je pobijedio, tako da će biti zanimljivo vidjeti koga će mu sada dati.

Linker
26. travanj 2024 23:04