UFC

Jan Blachowicz na meč s Pereirom gleda kao na revanš s Teixeirom: ‘Ovo je za mene osobno‘

Jan Blachowicz

 Diego Ribas/Zuma Press/Profimedia
Velike su šanse da će pobjednik ovog meča dobiti priliku boriti se protiv Jirija Prochazke za upražnjeni pojas, tako da motivacije nikome neće nedostajati.

Čovjek koji je Janu Blachowiczu prekinuo najbolji niz u karijeri bio je upravo trener Alexa Pereire. Radi se dakako o Gloveru Teixeiri koji mu je oduzeo pojas na UFC 267 priredbi, tako da će se Glover i Jan sada ponovno susresti. Glover će ovog puta biti u ulozi trenera Pereiri, no Jan svejedno smatra da će to biti osobni revanš.

Pereira će ovog vikenda debitirati u poluteškoj kategoriji, a bit će zanimljivo za vidjeti kako će se snaći protiv bivšeg prvaka. Jan je rekao kako će biti posebno motiviran pobijediti Pereiru upravo jer je on Gloverov učenik:

‘‘Ovu borbu pomalo tretiram kao osobni revanš s Gloverom. Naravno, radi se o potpuno drugačijim borcima, ali treniraju zajedno i prijatelji su, on je njegov trener. Ovo će za mene biti osobni revanš. Pereira je odličan borac, odličan sportaš, ima nokaut snagu. Gledao sam sve njegove MMA borbe, a kada je rekao da dolazi u polutešku, nazvao sam menadžera i rekao da ga želim‘‘, rekao je Blachowicz na media dayju.

‘‘Želim testirati svoj ‘stand up‘ protiv njega i pokušati ga nokautirati. Ali ako nešto krene po krivu na nogama, mogu koristiti svoje hrvanje i srušiti ga dolje, završiti ga na podu. To je ono što namjeravam učiniti – pobijediti borbu‘‘, dodao je.

Hoće li Pereira pronaći način da pobijedi bivšeg prvaka, saznat ćemo već ovog vikenda. Velike su šanse da će pobjednik ovog meča dobiti priliku boriti se protiv Jirija Prochazke za upražnjeni pojas, tako da motivacije nikome neće nedostajati.

Linker
29. travanj 2024 04:15