UFC

Jan Blachowicz o uhićenju Jona Jonesa: ‘Takve vijesti ponovno ćemo čitati za mjesec dana‘

Jan Blachowicz
 Screenshot (youtube, Ufc)
Trenutni vladar UFC-ove poluteške kategorije osvrnuo se na najnoviji incident Jona Jonesa

Vijest o uhićenju Jona Jonesa prije tri tjedna zapravo nije bila iznenađujuća. ''Bones'' je proteklih godina stvorio imidž izrazito problematične osobe i pitanje je vremena kada ćemo čitati o nekakvom kršenju zakona ili dopinškim skandalima. Jones je u Las Vegasu nakon ceremonije uvrštavanja u UFC-ovu Kuću slavnih uhićen zbog upotrebe fizičke sile nad svojom zaručnicom, a pritom je bio u alkoholiziranom stanju.

Aktualni prvak UFC-ove poluteške kategorije Jan Blachowicz odradio je 15-minutni intervju za portal LowKick MMA. Među brojnim temama kojih se dotaknuo, Poljak se osvrnuo i na Jonesovo problematično ponašanje, odnosno na gore spomenuti incident.

''Nisam razočaran. Dosadne su mi takve vijesti. Nisam niti iznenađen. Kada se probudimo za mjesec dana, ponovno ćemo čuti ovakvu priču.'', rekao je Jan.

Dojam je kako se Jon Jones nikada neće promijeniti i jedino je pitanje zbog čega će idući puta biti priveden. Sve su glasnije priče oko otpuštanja Jonesa iz UFC-a, no iz same promocije takve vijesti zasad nisu dolazile. Teško će se UFC odreći jedne od najvećih zvijezda, a Blachowicz se također nada kako se to neće dogoditi.

''Ja nisam sudac i ne želim osuđivati. To nije moja briga. Nadam se da ga UFC neće otpustiti jer vjerujem kako ću se u budućnosti sresti s njime u Octagonu.'', dodao je prvak UFC-ove poluteške kategorije.

Inače, Jana Blachowicza 30. listopada čeka obrana titule protiv Brazilca Glovere Teixeire. Jan je u razgovoru za Low Kick MMA otkrio kako planira odraditi još dvije ili tri borbe u poluteškoj kategoriji, a zatim planira preći u tešku kategoriju te osvojiti još jedan pojas. Kompletan intervju možete pogledati OVDJE.

Linker
23. travanj 2024 19:28