UFC

Jan Blachowicz se ponudio Pereiri za debi u poluteškoj: ‘Moramo ga vidjeti u parteru‘

Jan Blachowicz 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Nedavno se bivši prvak ponudio Adesanyi te je voljan doći i u srednju kategoriju, a jučer se ponudio i Pereiri u poluteškoj

Bivši prvak poluteške kategorije Jan Blachowicz silno želi ime novog protivnika. Neki dan je pažnju javnosti na sebe skrenuo izjavom da je voljan spustiti se u srednju kategoriju kako bi se borio protiv prvaka Adesanye. Prvak bi sigurno također bio zainteresiran, tako da ćemo vidjeti hoće li od toga išta biti.

No, Blachowicz nije izostavio ni njegovog rivala, Alexa Pereiru. Kako je ‘‘Poatan‘‘ jučer najavio da će se od sada boriti u poluteškoj kategoriji, simpatični Poljak mu se ponudio da protiv njega odradi svoj debi. Jan je rekao:

‘‘Pereira je velik tip. Tako da moramo vidjeti kako će izgledati u poluteškoj. To je nešto što bih ja volio također vidjeti, jer je stvarno ogroman. Ima veliku nokaut snagu, ali još uvijek ne znamo koliko je dobar u parteru. Vidjet ćemo kako će izgledati kada ga netko sruši dolje‘‘, rekao je Jan Arielu Helwaniju.

‘‘Vidjet ćemo što će na kraju učiniti. Možda i ostane u svojoj kategoriji i pokuša ponovno uzeti pojas. Trenutno ne razmišljam o njemu previše, ali da, ne vidim zašto se ne bih i ja borio protiv njega. Ja volim izazove, a on je velik izazov. Ta borba bi bila velika. Zašto ne? Ali prvo ćemo vidjeti njegov sljedeći potez‘‘, dodao je.

S obzirom da je Pereira javno objavio da se od sad bori u poluteškoj, ovaj scenarij možda i nije toliko nerealan. Za sada nema nikakvih informacija protiv koga bi se mogao boriti u novoj kategoriji, ali očigledno je da kandidata već ima. Pereira nikoga nije prozvao niti je Blachowiczu odgovorio na ponudu, ali vjerojatno će krenuti uskoro kako se nova borba bude približavala.

Linker
26. travanj 2024 10:30