UFC

Jim Miller zahvalan Gordonu što je prihvatio ‘short-notice‘: ‘Treći put zaredom da protivnik otkazuje‘

 Jim Miller  

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Nije niti razmišljao o tome da meč ne prihvati

S preko 50 profesionalnih MMA borbi, Jim Miller je smatran jednim od velikana mješovitih borilačkih vještina. Je li samo pitanje nesreće, ili ga možda konkurencija izbjegava ne znamo, no činjenica je ta da je Jim Milleru već u nekoliko navrata u posljednji čas protivnik otkazao. Tako da može se reći da je na to već navikao. Ovoga puta kao zamjena dva tjedna prije borbe uskočio je Jared Gordon, a Jim ne vidi nikakav problem u promjeni protivnika u posljednji čas.

"Sve je to posao. Već tri protivnika zaredom su mi otkazali borbu dva tjedna prije borbe ili čak manje. Sveukupno mi se to dogodilo devet puta unutar UFC organizacije. Ali da, sve je to dio ovog posla." - započeo je Jim.

"Ja za svaku borbu treniram da budem u najboljem mogućem izdanju. Do sada sam se borio stvarno sa svakakvim borcima; od visokih, niskih, udarača, grapplera... Ja stvarno cijenim to da netko odluči uskočiti kao zamjena u posljednji čas, zato jer postoje oni koji stalno koriste fraze ‘bilo kada‘ i ‘bilo gdje‘, ali toga se ne drže. Cijenim Jareda što je uskočio kao zamjena."

Jim nikada nije protivnike birao po tome pašu li mu stilski ili ne; on se stvarno borio sa svakim. Tako da može se reći da nije bilo niti šanse da ne prihvati Gordona kao zamjenu.

"Da, strašno sam tvrdoglav, ako to niste do sada shvatili. Mogao sam čekati Ludovita Kleina do kraja sedmog mjeseca, ali već sam bio u završnoj fazi priprema i nisam htio to ponovno prolaziti iduća dva mjeseca." -zaključio je Miller.

Linker
14. travanj 2024 22:28