UFC

Matt Frevola nakon pobjede nokautom izazvao Pimbletta: ‘Prestani biti tetkica!‘

  Matt Frevola 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Snažno se obrušio na simpatičnog Engleza

Paddyja Pimbletta u posljednje vrijeme prozivaju mnogi borci, a najaktualniji je sinoćnji dobitnik bonusa od $50,000 dolara, Matt Frevola. Amerikanac je sinoć ostvario vrijednu pobjedu protiv do tada 14. rangiranog Drewa Dobera nokautiravši ga već u prvoj rundi. Frevola je ujedno i prvi borac koji je Drewa porazio nokautom unutar UFC organizacije.

Frevola je trenutno u sjajnom nizu od tri pobjede, koje su sve tri ostvarene nokautima u prvoj rundi. Paddy se nije borio već više od pola godine, a unutar UFC-a je trenutno u nizu od četiri uzastopne pobjede. Posljednju i onu najtežu izborio je krajem prošle godine protiv Jareda Gordona, koju mu mnogi osporavaju i smatraju da je Gordon ovdje bio pokraden. Frevola je iskoristio svojih 5 minuta kako bi izazvao Paddyja na borbu.

"Znam da sam ga nazvao tetkicom i nadam se da ESPN to nije cenzurirao. To je to, on mora prestati biti tetkica, a ja želim biti prvi koji će ga pobijediti unutar UFC. Trenutno radim ono što nitko do sada nije, a u posljednje dvije borbe sam pobijedio neporažene protivnike. Ovoga puta sam nokautirao Drewa Dobera koji nikada nije bio nokautiran unutar UFC-a." - započeo je s prozivkama Amerikanac.

"Želim biti prvi koji će pobijediti Paddyja Pimbletta u Octagonu, to bi bilo zabavno. Volim tu energiju koju on unosi u mečeve, volim njegovu publiku također. On je jako dobar u stojci i ima vrhunski grappling i mislim da je to ono što me najviše uzbuđuje kod te borbe." - zaključio je Frevola.

Linker
17. travanj 2024 11:51