UFC

Jon Jones rekao da ga je Stipe izbjegavao kroz cijelu 2022., sumnja da će se boriti u sedmom mjesecu

Jon Jones 

 Louis Grasse/SPP/Shutterstock Editorial/Profimedia
Stipe mu je ekspresno odgovorio te je samo kratko napisao da će se vidjeti u sedmom mjesecu ove godine

Jon Jones je postao novi prvak teške kategorije, a to je učinio lakše nego što je bilo tko očekivao. ‘‘Submissionom‘‘ u prvoj rundi je svladao Ciryla Ganea na UFC 285 priredbi ranije ovog mjeseca, a nakon toga je bio jasan što je sljedeće za njega – borba protiv Stipe Miočića koju je toliko dugo želio.

No, zanimljive je stvari Jones napisao na svom Twitter profilu sinoć. Prvo je rekao kako ga je Stipe izbjegavao kroz cijelu 2022. godinu, a zatim je rekao kako i sumnja da će se boriti s njim u sedmom mjesecu:

No, samo nekoliko minuta nakon toga se javio i Stipe koji je napisao kratko da se vide u sedmom mjesecu:

Borba između ove dvojice velikana je vjerojatno nešto što svaki fan MMA-a želi gledati, iako je šteta što se nije dogodila i ranije. Stipe je inače u 41. godini života i nije se borio od onog teškog nokauta kojeg je doživio od Francisa Ngannoua, ali je službeno i dalje najveći teškaš u povijesti UFC-a.

Jones s druge strane dolazi iz spektakularne pobjede nad Ganeom, a debi u teškoj kategoriji je odradio na najbolji mogući način. Ne zna se koliko će se Jones još boriti nakon borbe s Miočićem, ali je vrlo realna situacija da to obojici bude zadnji meč.

Borci su već odavno verbalno pristali na taj meč, a sada je samo na potezu UFC koji borbu mora i realizirati. Vjerujemo da ovog puta neće biti problema jer su obojica spremni i izrazili su želju boriti se jedan protiv drugoga.

Linker
21. travanj 2024 08:23