UFC

Jon Anik nakon konferencije za medije: ‘Postavljeni su temelji za obračun Stricklanda i Adesanye‘

Sean Strickland

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Poznati UFC-ov komentator s oduševljenjem je prokomentirao sinoćnja zbivanja

UFC-ove konferencije za medije uoči PPV priredbi često su privlačile ogroman interes javnosti, naročito one na kojima je nazočio Conor McGregor.

Irac je publici priuštio pregršt kultnih trenutaka na takvim događanjima, od stvaranja pojma ''red panties night'' pa sve do poznate uzrečice ''Who the fu** is that guy'' kojom je obilježio Jeremyja Stephensa.

Dojam je kako UFC posljednjih nekoliko mjeseci ne uspijeva pružiti ništa slično te da su u određenoj nestašici karizmatičnih boraca koji briljiraju za mikrofonom.

To nije bio slučaj na sinoćnjoj UFC 276 konferenciji za medije, gdje se našlo niz boraca koji se dobro snalaze za mikrofonom, a pažnju privlače i činjenicom da su ponajbolji na svijetu u svojim kategorijama. Jon Anik u kraćem razgovoru za MMA Fighting oduševljeno je prokomentirao zbivanja na toj presici.

''Današnja konferencija za medije bila je odlična. Jedna od najenergičnijih konferencija za medije kojih se sjećam. Max Holloway je odlučio malo dodati gasa i promijeniti pristup, to je bilo interesantno'', započeo je Anik, a onda se dotaknuo glavne zvijezde te konferencije za medije.

''Sean Strickland...On je danas izgradio meč s Israelom Adesanyom, ako taj meč nije još ranije već dobio svoje temelje. Pričali smo ranije s Izzyjem i on je jako zainteresiran boriti se protiv tipa koji ima 25-3 omjer i šest pobjeda zaredom. Temelji su postavljeni za njihov obračun, ali vidjet ćemo hoće li odraditi svoj posao na UFC 276 eventu.''

Nema osobe koje ne vidi Seana Stricklanda kao glavnu zvijezdu tog događaja i uistinu si je priskrbio veliku pažnju i puno novih fanova. Bojao se Strickland da bi mogao nešto neprimjereno reći i time se dovesti u opasnost, ali dolazak na tu konferenciju za medije, jedan je od najboljih poteza u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

Više o njegovom performansu pred medijima i publikom možete pročitati OVDJE.

Linker
19. travanj 2024 23:16