UFC

Jon Jones sada pokušava privući sažaljenje: ‘Zaručnica me ostavila i definitivno se neće vratiti‘

Jon Jones

 RONALD MARTINEZ/Getty images/Profimedia
Jedan od najvećih boraca u povijesti ovog sporta, ponovno je u centru pažnje zbog svog ponašanja

Sinoćnjom pojavom snimke Jonesova posljednjeg uhićenja, bivši UFC-ov prvak poluteške kategorije ponovno se našao na meti MMA javnosti. ''Bones'' je prije pet mjeseci priveden u Las Vegasu, nakon što ga je jedan od djelatnika hotela prijavio.

Jones je prijavljen jer je radnik čuo svađu, a zatim je ugledao Jonesovu zaručnicu koja je imala tragove krvi po glavi. Policajci nisu imali lak zadatak prilikom privođenja. UFC-ov borac opirao se, vrijeđao policajce, a bilo je navedeno kako je i oštetio policijski auto.

Spomenuta snimka puno bolje dočarava taj događaj, a možete ju pogledati OVDJE. UFC-ov borac nakon izljeva mržnje prema policajcima, u jednom trenutku glavom je udario u haubu policijskog vozila.

Jonesova zaručnica izjavila je kako je njen zaručnik bio nasilan prema njoj, a Jon je tada naišao na oštre osude javnosti. Ipak, kako je vrijeme odmicalo, pomalo se i zaboravilo na ovaj slučaj, sve do pojave spomenute snimke. Tako je Jonesov incident ponovno u središtu pažnje MMA javnosti, a čini se kako UFC-ovom borcu to teško pada. Naime, poprilično žalostan ''tvit'', Jon je danas podijelio na svom profilu.

''Moja zaručnica napustila me prije dva mjeseca, a danas je zaključila kako se definitivno neće vratiti. Ako ste mrzitelji Jona Jonesa, nazdravite. Osjećam se usrano.'', napisao je Jon.

Čini se kako je UFC-ov borac uistinu dotaknuo dno posljednjih nekoliko mjeseci. Teško je reći kako njegovo ponašanje proteklih godina nije vodilo prema ovome. Jonesa je teško žaliti, jer nebrojeno puta obećavao je drastične promjene, a zatim bi ponovno razočarao sve svoje fanove. Čak i gore navedeni ''tvit'' odaje dojam osobe koja se osjeća osramoćeno zbog snimke uhićenja, a tužnom objavom na društvenim mrežama pokušava smiriti osude te privući sažaljenje.

Ipak, neovisno o svemu, činjenica je da Jones prolazi teške trenutke. Bez ikakve sumnje, potrebna mu je stručna pomoć. Međutim, teško će mu netko pomoći, sve dok on uistinu ne bude htio pomoći samom sebi. Sve u svemu, život borca kojeg mnogi smatraju najvećim u povijesti MMA-a, krupnim koracima grabi u krivom smjeru. Njegova ostavština mogla je biti puno veća, no Jon u sedmom mjesecu navršava 35. godinu života i još uvijek ima vremena za preokret u svom problematičnom životu.

Linker
17. travanj 2024 15:05